Annonce
Vejle

Nu er alle spor åbnet efter uheld ved Vejlefjordbroen

Vejle: Oprydningen efter et sammenstød lige nord for Vejlefjordbroen mellem en lastbil med anhænger og en autotransporter er overstået.

På Twitter skriver Vejdirektoratet klokken 16:40, at alle tre spor i nordlig retning er åbnet efter, at to af sporene har været spærret i flere timer. Og først på aftenen er de fleste køer både på broen og omkring Vejle ifølge Vejdirektoratet ved at være væk.

Ved uheldet kørte lastvognstoget angiveligt op bag i autotransporteren. Ifølge vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Lars Grønlund, er der ingen melding om personskade.

Uheldet har påvirket trafikken over Vejlefjordbroen gennem eftermiddagen. Og køen voksede sig så stor, at Vejdirektoratet meldte om op til halvanden times forsinkelse over broen.

Uheldet fik mange bilister til at tage alternative veje, som også gav tæt trafik på vejene omkring og i Vejle.

Annonce
Trafikken er i øjeblikket gået i stå i første og anden vognbane på Vejlefjordbroen. Trafikproppen på stedet skyldes at en lastbil med anhænger er kørt op i bag i en autotransporter. Foto: LocalEyes
Klokken 16.45 er alle tre spor i nordlig retning igen åbne, efter to af sporene har været spærret i flere timer. Men man skal fortsat forvente forlænget rejsetid. Foto: LocalEyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce