Annoncørbetalt indhold

Underholdningsidéer til begivenheder for unge voksne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis man gerne vil skabe underholdning for denne specifikke målgruppe, så kan det være meget interessant at kigge ind i hvilke interesser folk interesserer sig for, samt hvilke ting der er relaterbare for målgruppen. Små børn er sandsynligvis mere tilbøjelige til at blive underholdt af tegnefilm hvorimod unge voksne er mere tilbøjelige til, at blive underholdt af selskabslege.


Annonce

Musik

Hvis der er en masse unge mennesker samlet, så vil musiksmagen formentlig være mere over til det trendy og nye fremfor gamle klassikere fra 70- og 80’erne, da den gennemsnitlige unge godt kan lige bass og fart. For at finde den rigtige musik kan ud enten gå mere generisk ud og finde det generelle mest afspillede og trendy musik på diverse musik afspilningstjenester.

Hvis alle dine gæster er fra et specifikt område eller kommer fra en specifik subkultur, så kan du ramme endnu mere plet ved at finde musik som henvender sig netop denne målgruppe. Hvis de fx er fan af anime, fodbold, My Little pony eller lignende, så vil de formentlig kunne genkende en nogle specifikke sange. Hvis du kan afspille disse sange, så har du ramt hovedet på sømmet og imponeret dine gæster.


Ekstern underholdning

En anden underholdningsmulighed er at finde professionel underholdning fra en tredjepart. Dette kunne være alt fra tryllekunstnere, komikere, strippere og andre som opfylder samme underholdningsbehov. Kigger man eksempelvis på strip, så det vigtigt at du er klar over din målgruppe er, da nogle vil finde det underligt, samt er der mange andre som vil finde det sjovt og grineren.

Selvom at aldersgruppen er den samme, så kan der stadig være væsentlige forskellige som ofte er baseret på baggrundene på de forskellige personer. Tænk derfor holistisk ind i hvem dine gæster er, så du kan finde et kulturelt match mellem det eksterne underholdning og dine gæster.Selskabslege

Der findes et hav af selskabslege, som du kan afholde eller forslå til dine gæster under begivenheden. Nogen af dem kræver forberedelse hvorimod at andre selskabslege kan forslås i nuet uden meget forberedelser. Hvis det er en mindre hyggelig begivenhed, vil det derfor være oplagt at forslå spil med flere snakkemuligheder som fx Meyer, kortspil, brætspil og lignende.

Hvis det derimod er en større begivenhed med mange gæster, så vil det være bedre med lege, som kan aktivere mange personer på en gang. Dette kunne fx være en musikquiz, aktive lege såsom øl bowling, bull eller lignende. Derudover findes der også en række lege såsom ”Who is most likely to”, ”Jeg har aldrig” og lignende lege.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.