Annoncørbetalt indhold

Undgå at stå med håret i postkassen, når der skal styr på regnskabet

Det er ikke alle, der er lige talskarpe. Nogle er måske mere kreative, har forstand indenfor et andet vidensfelt, eller så er det ikke regnskabet, der bliver prioriteret i ens hverdag.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Her kan et regnskabsprogram være med til at give en hjælpende hånd, så man får mere tid til alt det sjove. Et regnskabsprogram gør det lettere at holde styr på bogholderiet, hvilket især kan være behjælpeligt, hvis man har mange fakturaer, hvor nogle skal sendes ud og andre betales.

Få mere tid til arbejdet

Frustrationerne kan hurtigt vokse sig store, når computeren driller, eller man ikke kan finde rundt i alle ens dokumenter. Står man for eksempel i en profession som frisør, vil man som regel gerne prioritere tiden med sine kunder. Man kan hurtigt gennemskue, at den tid, som går med at få styr på regnskabet, er tid væk fra ens kunder. Derfor vil det være oplagt at søge råd, og heldigvis er gode råd ikke altid dyre. Hos Dinero har man nemlig udviklet et såkaldt frisør regnskabsprogram. Dette program er udviklet med henblik på frisører, der sætter fokus på, at man får mest mulig tid til at gøre det, man er bedst til; nemlig at få ens kunder til at gå tilfredse ud ad døren med en smart ny frisure.

Fordele ved Dinero

Dinero er først og fremmest et gratis program, som er let tilgængeligt for alle frisører. Regnskabsprogrammet gør det let at bogføre alle de udgifter, der er i forbindelse med at have en frisørsalon. Alt fra blomster, plakater og magasiner til indretningen af salonen til varer, som man mangler, kan skrives ind i programmet hurtigt og nemt. Når man lige pludselig kan slippe for presset ved at skulle holde styr på regnskabet, så får man automatisk mere tid og overskud til at betjene sine kunder.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.