Annonce
Erhverv

Ung iværksætter: Rikke vil give personlig service til kunderne bag skærmen

Rikke Møller Jensen er i gang med at læse til lærer. Det fortsætter hun med, selvom hendes nye hjemmeside snart lanceres. - Begge dele skal kunne gå op, siger hun. Foto: Peter Leth-Larsen
23-årige Rikke Møller Jensen, der til daglig læser til lærer i Jelling, vil med hjemmesiden M Univers skabe en webshop, som med et personligt strejf skal klæde internetkunder godt på til at foretage det rette køb.

Jelling/Fredericia: 1. marts går Rikke Møller Jensen i luften med hjemmesiden M Univers. En hjemmeside, der kommer til at sælge tøj fra to Bestseller-mærker.

Den 23-årige iværksætter fra Fredericia er derfor i fuld gang med at få styr på de sidste detaljer som eksempelvis indretningen af lageret, der i første omgang bliver hos hendes forældre. Samtidig har hun oprettet profiler på sociale medier for at styrke de kommende kunders kendskab til webshoppen og hende selv.

- Jeg er selv typen, der elsker butikslivet, og jeg håber at kunne give den samme service, som man får i en fysisk butik. Jeg vil gerne have, at man kan sidde hjemme i sofaen og føle, at man får en personlig betjening. Det gælder ikke kun omkring størrelser. Jeg vil også være ærlig omkring tøjet, og hvor jeg synes, det kan bruges, siger Rikke Møller Jensen.

Annonce

Jeg er selv typen, der elsker butikslivet, og jeg håber at kunne give den samme service, som man får i en fysisk butik.

Rikke Møller Jensen, indehaver M Univsers

Vil gøre uddannelse færdig

Rikke Møller Jensen er til sommer halvvejs på læreruddannelsen, hvor hun sideløbende med undervisning på læreruddannelsen i Jelling arbejder på Erritsø Fællesskole. Både hendes far og mor er selvstændige med henholdsvis autoværksted og isenkræmmerbutik, så tanken om være sin egen chef er ikke fjern.

- Jeg har ikke nogen særlig baggrundsviden i forhold til at starte en webshop. Jeg prøvede bare at se, hvad jeg kunne lave selv, og så måtte jeg få hjælp til resten. Der er lagt en masse timer i at læse, hvordan de forskellige ting som hjemmeside og så videre skulle laves. Det giver en rar mavefornemmelse. at man ved, hvordan alt virker, og hvis der er noget, som går galt, har jeg også nogle, jeg kan ringe til, siger Rikke Møller Jensen.

Selvom hun om halvanden måneds tid står står alene med ansvaret for at bestille tøj, opdatere hjemmeside og svare på kundehenvendelser, har hun ikke tænkt sig at droppe uddannelsen.

- Jeg har stadig en ambition om at færdiggøre min læreruddannelse. Begge dele skal gå op. Jeg spiller også håndbold, og jeg er godt klar over, at de aftener, jeg plejer at bruge på det, er dem, der først skal omprioriteres til webshoppen.

Rikke Møller Jensen går 1. marts i luften med en webshop, der sælger tøj fra Bestsellermærkerne Noisy May og Y.A.S. Allerede nu er hun i fuld gang med marketingarbejdet på sociale medier. Foto: Peter Leth-Larsen
- Det vigtigtste for mig er, at det bliver en personlig webshop. Kunderne må genre skrive til mig om størrelser, eller hvad jeg lige synes passer til en bestemt begivenhed, siger Rikke Møller Jensen. Foto: Peter Leth-Larsen
Rikke Møller Jensen går 1. marts i luften med en webshop, der sælger tøj fra Bestseller, men allerede nu er hun i fuld gang med marketingarbejdet på sociale medier, og virksomheden er også forlængst oprettet i det offentlige virksomhedsregister. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Sognehus lukker - midlertidigt

Annonce