Annonce
112

Ung mand sigtet efter brand: Bil udbrændte totalt

Trekantbrand rykkede mandag ud til en brand i et værksted på Nørrebrogade. Foto: Klaus Madsen
En 21-årig mand er sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, efter at der mandag var brand i et autoværksted på Nørrebrogade. Han svejsede en bil, som udbrændte i værkstedet.

Fredericia: En 21-årig mand er sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, efter at der mandag udbrød brand i et autoværksted på Nørrebrogade.

Politiet og Trekantbrand blev kaldt til stedet klokken 16.10, hvor der kom røg ud fra de ældre industribygninger lige over for græsarealet på Fredericia Gymnasium.

- En 21-årig mand var i gang med at svejse på en bil, og det satte ild i bilen. Der kom kraftig røgudvikling, men ingen ild i bygningen, fortæller politikommissær Brian Fuglsang fra Sydøstjyllands Politi.

Om sigtelsen siger han:

- Hvis man er skyld i en brand, er det en form for uagtsomhed, og det kan næsten altid straffes i forhold til beredskabsloven, siger han.

Trekantbrand fik hurtigt situationen under kontrol. Indsatsleder Hans Egon Bendorff fortæller, at brandfolkene undervejs fjernede trykflasker fra værkstedet.

- Der var gået ild i en bil inde i bygningen, og den udbrændte totalt. Vi fik hurtigt styr på det. Vi var ellers bange for, at det skulle brede sig, siger han.

Han har ros til værkstedet for at gøre et godt forarbejde med at få slukket branden. En af værkstedets medarbejdere måtte efterfølgende sendes på sygehuset til tjek for røgforgiftning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce