Annonce
forside

Ung vanvidsbilist overtrådte færdselsloven 34 gange på 10 minutter: Her er straffen

Arkivfoto: Lars Juul

En 26-årig mand overtrådte færdselsloven 34 gange på 10 minutter

Annonce

Vejle: En 26-årig mand fra Løgumkloster er blevet idømt syv måneders fængsel, en bøde på 42.000 kroner og en frakendelse af førerretten i 10 år.

Det skete ved Retten i Kolding i sidste uge, hvor den 26-årige var tiltalt for over 50 forskellige forhold, der blandt andet handlede om tyveri af nummerplader, kørsel med amfetamin i blodet og kørsel uden førerret.

Sagen handlede dog primært om en episode fra 2. november sidste år, hvor politiet satte efter den 26-årige, da han kørte på Østjyske Motorvej ved Vejle i for høj fart omkring klokken 11.10.

Men i stedet for at standse, da politiet gjorde signal til ham, fortsatte han med høj fart at køre ned af Fredericiavej og rundt om i byen.

Annonce

I stjålet bil

Her lykkedes det ham sammenlagt at overtræde færdselloven 34 gange, idet han flere gange overhalede indenom, kørte over for rødt lys, overskred adskillige spærreflader og blev målt til at køre 101 kilometer i timen på Mølholm Landevej og Fredericiavej, hvor man ellers kun må køre 50.

Alt sammen skete på et tidspunkt, hvor den 26-årige mand i forvejen var frakendt retten til at køre bil. Da han blev stoppet efter cirka 10 minutters vanvidskørsel, viste det sig, at den bil, han kørte i, var stjålet - det samme var nummerpladerne.

Siden er den 26-årige også blevet stoppet flere gange i Sønderjylland og Kolding uden kørekort, hvilket han også blev dømt for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce