Annonce
VB

Ung VB-angriber håber, gennembruddet er på vej

Adam Jakobsen (til højre) spillede i de seneste to VB-kampe fra start, og hjemme mod Viborg scorede han to gang. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Adam Jakobsen scorede to gange, da Vejle Boldklub hjemme mødte Viborg og slog topholdet med 4-1 - men han føler sig ikke sikker på genvalg.

Vejle: Skuffelse er en stramning, hvis Adam Jakobsen ikke opnår genvalg til startopstillingen, når Vejle Boldklub søndag hjemme møder Hvidovre.

- Jeg håber selvfølgelig, for jeg vil meget gerne start inde, men jeg bliver ikke skuffet, hvis det er bænken, siger Adam Jakobsen.

Den 20-årige angriber indledte VB’s seneste to kampe og spillede spidsangriber i stedet for Kjartan Finnbogason, og i turneringskampen mod Viborg leverede Adam Jakobsen og scorede to mål, da VB vandt med 4-1. Trods de to scoringer mod et af 1. divisions tophold tøver han med at kalde det hans hidtil bedste kamp for VB.

- Jeg stod de rigtige steder, men jeg ved ikke, om jeg spillede min bedste kamp, siger han.

Du vil heller ikke kalde den et gennembrud?

- Nej, for der er jeg ikke helt endnu. Det kan måske være begyndelsen på mit gennembrud.

Adam Jakobsen kom forrige sommer til VB fra 2. divisionsklubben Frem, og det krævede tilvænning, inden han fandt sig til rette.

- Det gik heldigvis hurtigt, og nu trives jeg fint. Det var meget anderledes end det, jeg kendte, men det gik stærkt med at falde til, siger han.

Annonce
Udskifningsbænken: Thomas Hagelskjær (målmand). Mads Lauritsen, Viljormur Davidsen, Jacob Schoop, Arbnor Mucolli, Magnus Grødem og Adam Jakobsen.Skader: Ingen.Karantæner: Ingen.Dommer: Patrick S. Rasmussen.

Frit valg blandt alle mand

Efter en sæsonstart på det absolut jævne spiller VB i løbet af de næste fem dage to hjemmekampe; søndag mod Hvidovre og torsdag mod FC Roskilde.

Adam Jakobsen anser det for kampe, VB skal vinde, og opskriften?

- Der skal ro på spillet. Det gælder både offensivt og defensivt, og så skal vi være aggressive og kompakte, siger han og tilføjer:

- Det er nok de to sidste ting, som det af og til har knebet lidt med.

VB-træner Constantin Galca havde lørdag samtlige spillere fra førsteholdstruppen på træningsbanen, og dermed er der frit valg, når han vælger startopstilling og udskiftningsbænk til mødet med Hvidovre.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce