Annonce
Erhverv

Ungdomsgården er solgt: Her er den nye ejer

Ungdomsgården i Grindsted ligger på Østergade. Det har nu fået ny ejer. Foto: Benny Baagø
Efter købet skifter bygningen navn fra Ungdomsgården til No.16 – Grindsted.

Grindsted: René Heiselberg Gier har købt Ungdomsgården, der i praksis har fungeret som Grindsteds forsamlingshus i årtier. Han overtager det per 1. oktober, og fra da af kan det igen lejes til fester og lignende.

René Heiselberg Gier er til dagligt direktør for GEV, der leverer el, vand og varme til Grindsted og omegn.

Han flytter selv ind i bygningen. Der er nemlig fire lejligheder i bygningen, og han vil bo med sine tre børn i det ene af dem. Hvornår han flytter ind, kan han ikke helt sige, for han vil gerne have lejligheden gjort større og renoveret først.

Annonce

Huset skal fremover hedde "No.16 – Grindsted" i stedet for Ungdomsgården.

Ingen ansatte

Hvad huset præcis skal bruges til, ved René Heiselberg Gier ikke. Det håber han, at Grindsteds borgere vil hjælpe ham med at finde ud af. Det kunne eksempelvis være til private fester, events, virksomhedsbrug, intime koncerter med videre.

Det ligger dog fast, at den nye ejer ikke vil have ansatte. Han vil kun være udlejer. Han har intet ønske om at være restauratør, men han kan godt finde tid til at tage imod bestillinger på udlejningen, og han fortæller, at hans børn skal hjælpe med at udlevere nøgler.

Nu er opgaven fra min side at komme i dialog med grindstedborgerne om, hvad der kunne være i det hus. Jeg håber, der bliver mange gode arrangementer.

René Heiselberg Gier, ny ejer af det tidligere Ungdomsgården

- Jeg tror faktisk, der er et stort potentiale i Grindsted generelt, og det her skal løftes ind i Grindsted. Vi har et hus, der kan bruges til arrangementer, men det skal være arrangementer, der kan håndteres af dem, der lejer det. Det skal jeg ikke have noget med at gøre. Jeg har købt en bygningsmasse, og så håber jeg, at Grindsted-borgerne vil være med til at fylde det ud, siger han.

Han mener ikke, det er en stor risiko at købe så stor en bygning uden en klar ide om, hvor meget det kan lejes ud. Han siger, at det værste, der kan ske, er, at det kommer til at stå tomt.

Annonce

Været i dialog i noget tid

Huset har indtil nu været ejet af ”Den Selvejende institution KFUM & KFUK´s Ungdomsgård”, hvis bestyrelse indså i foråret, at Ungdomsgården ikke kunne fortsætte som hidtil. Restaurationsdelen bidrog ikke tilstrækkelig til ejendommens drift, så alle lønnede medarbejdere blev afskediget.

René Heiselberg Gier er til dagligt direktør for GEV. På det tidligere Ungdomsgården vil han ikke have ansatte. Arkivfoto: Jacob Schultz

Historien om lukningen blev bragt 27. maj, og allerede samme aften tog Rene Heiselberg Gier kontakt til bestyrelsen. På det tidspunkt vidste han ikke, at han skulle blive den kommende ejer, men han var nysgerrig efter, om han kunne komme til at bo i bygningen.

- Hovedbygningen er utrolig smuk, og den kunne jeg sagtens se mig selv i som privatperson. Og det var det, der var udgangspunktet, siger han.

René Heiselberg Gier

  • Bliver 46 år til oktober.
  • Bor i Grindsted med sine tre børn. De fire flytter ind i hovedbygningen på det nu tidligere Ungdomsgården.
  • Har en kæreste, der bor i Esbjerg.
  • Er direktør for GEV, der er et forsyningsselskab i Grindsted.

Bestyrelsen i Ungdomsgården har sendt en pressemeddelelse, hvor den udtrykker et håb om, at man fra byen også fremover vil gøre brug af lokalerne.

Vil du gerne leje lokalerne efter 1. oktober, kan du kontakte René Heiselberg Gier på telefon 30311190 eller mail: reneheiselberggier@hotmail.com. Lokalerne kan blandt andet lejes til private fester, men vær opmærksom på, at der ingen ansatte er, så man skal selv stå for alt det praktiske.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Erhverv For abonnenter

Hva' siger manden, Misse? To kvinder har forladt deres chefstillinger i stor kæde - nu vil de bygge deres egne forretninger op

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce