Annonce
112

Unge fester og bryder forsamlingsforbud i Vejle: Politiet har flere gange måttet splitte en gruppe ad

Politiet har måttet gribe ind overfor unge, der festede. Arkivfoto: Michael Bager
Sydøstjyllands Politi har flere gange måttet splitte en gruppe unge mennesker ad. Unge ned til 13 år mødes for at feste.
Annonce

Bredballe: De ryger, drikker og tager lattergas.

Sydøstjyllands Politi kæmper med en gruppe unge i alderen 13 til 18 år, som bryder forsamlingsforbuddet på maksimum 10 personer. De mødes om aften på Bredballe Byvej og ved børnehaven Troldebakken i Bredballe.

Tirsdag aften måtte politiet igen rykke ud for at splitte gruppen ad.

- Det er en gruppe unge, som ikke helt forstår alvoren af covid19. De mødes for at drikke, feste og indtage lattergas. Vi får splittet de unge ad, så de forstår, at der ikke skal være fest og farver, siger Jesper Duus, politikommisær ved Sydøstjyllands Politi.

Han kan ikke sige præcist, hvor mange unge det drejer sig, men det er mere end 10. De unge har blandt andet hoppet ind til geder i Troldebakken. Derudover har de generet beboere i Bredballe Bofællesskaber ifølge Jesper Duus.

- Vi har et godt samarbejde med SSP i Vejle om, hvordan vi griber det her an. Men der skal også lyde en opfordring til de forældre om at holde deres børn hjemme og lyt til myndighedernes anbefalinger, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Præsten skiftede Ringive ud med Los Angeles: - Der er meget, Biden skal reparere

Kultur

Street Art-festival vender tilbage

Annonce