Annonce
Børkop

Unge Pokémon-jægere reddede mand fra druknedøden: Nu siger han tak og forklarer

Det var en meget kold mand, der blev hjulpet op af åen bag biblioteket. Han kan takke to drenge på 11 og 12 år for, at han er i god behold, siger indsatsleder Kristian Müller fra TrekantBrand.Foto: 112alarm.dk
Annonce
børkop - Niels Petersen var bare på vej hjem torsdag aften 1. september, da de forreste hjul på hans kørestol stødte på en lille sten på stien ved Børkop Bibliotek.

Læs: Unge drenge reddede mand fra druknedøden - hørte råb om hjælp og ilede til

- Når de der små hjul støder på noget, så stopper stolen bare. Og så fløj jeg fremad og kurede på ryggen nedad skrænten og landede i åen, fortæller han.

Der lå han i omkring 20-25 minutter i vand til hagen. Han husker ikke, at kørestolen og hans indkøbsvarer faldt efter ham ned i åen. Ifølge ham selv var han heller ikke beruset, men i chok og meget kold. Derfor blev han glad, da de to unge drenge, Lukas Holst, 11 år, og Mads Holm, 12 år, kom ham til undsætning.

Læs: Unge helte på Pokémon-jagt reddede mand op af åen: Vi har fået mange high fives

- Jeg var glad for at Lukas og Mads kom, for det var efterhånden blevet virkelig koldt i vandet. Og jeg kunne vist ikke være kommet op selv. Jeg har fået nogle blå mærker, men ellers er jeg OK, siger Niels Petersen.
Han har siden haft besøg af Mads og Lukas, samt den ene af drengenes far. Og han gav de to drenge 1000 kr. hver som tak for hjælpen.

Læs: RESPEKT: Rosen vælter ned over unge helte
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce