Annonce
Vejle Boldklub

Ung VB'er stod med blandede følelser trods flot comeback mod FCK

Lundrim Hetemi har spillet fra start i de seneste to VB-kampe. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Lundrim Hetemi har aldrig tabt en superliga-kamp, når han har spillet fra start - men det var tæt på mod FC København.
Annonce

Vejle: Lundrim Hetemi har aldrig spillet en superliga-kamp fra start og tabt.

Den 20-årige midtbanespiller fik søndag, da VB hjemme på Vejle Stadion mødte FC København, for anden kamp i træk plads i startopstillingen.

Den første startplads gav tre point mod Sønderjyske, og den anden ét point, da VB spillede 2-2 mod FC København i en kamp, som længe lignede udesejr, men i dommerens tillægstid sørgede Raphael Dwamena for, at VB kom fra kampen med point.

- Jeg står med en lidt blandet følelse. Da der var spillet 60 minutter, havde jeg gerne solgt den for 2-2, men samtidig spillede vi en god kamp og kunne godt have vundet den, sagde Lundrim Hetemi efter kampen.

Op til FCK-kampen forventede Lundrim Hetemi at spille fra start, da anfører Jacob Schoop var ude med en skade, men inden sæsonen var forventningen bestemt ikke ét indhop og to pladser startformationen i de tre første kampe.

- Jeg er selvfølgelig glad for den tillid, jeg får af træneren, og jeg synes også, jeg har levet op til den. Jeg har trods alt aldrig tidligere spillet superliga-fodbold, sagde Hetemi.

Annonce

De unge får chancen af Galca

Lundrim Hetemi er ikke den første af VB’s egne unge folk, som har fået chancen af træner Constantin Galca.

- I sidste sæson så jeg, at træneren gav Gundelund chancen, og Gundelund endte med at være fast mand. Den slags giver selvfølgelig andre unge spillere blod på tanden, sagde Lundrim Hetemi.

Wahid Fagir er en tredje ung spiller af VB’s egne, som også har spillet fra start i de seneste to kampe.

- Mod FCK spillede vi tre og Arbnor (Arbnor Mucolli, red.). Det fedt for unge spillere som os, at træneren ikke kigger på alderen, når han udtager holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce