Annonce
Billund

Unge Vesti er klar til endnu en sæson på F4-banerne

Frederik Vesti er i gang med at forberede sæsonen med tests for Van Amersfoort Racing. Første løb bliver 13.-15. april på Oschersleben. Privatfoto

Frederik Vesti har tænkt sig at vinde den tyske F4-serie. Hans hollandske team tror på ham - og det gør hans sponsorer også.

Annonce

Filskov: Det 16-årig racing-talent Frederik Vesti fra Filskov har forlænget sin kontrakt med det hollandske top team Van Amersfoort Racing. Det har været Frederik Vestis drøm at fortsætte for Van Amersfoort Racing, siden han debuterede for teamet sidste år i den tyske F4 serie.

Serien regnes som en af de stærkeste junior kategorier, og serien vil i denne sæson have nogle af historiens største racerfamilier repræsenteret. Frederik Vesti er således oppe mod flere gange verdensmester i F1 Emmerson Fittipaldi's barnebarn, Enzo Fittipaldi og Michael Schumacher's nevø, David Schumacher.

- At jeg har valgt endnu et år i den tyske F4 serie skyldes, at jeg sidste år kom sent fra start uden forberedelse til sæsonen, fordi jeg ikke kunne finde de fornødne penge i god tid forud for sæsonen. Min far måtte vælge at sælge sin gård for at få det til at lykkes lige inden sæsonstart. I år er situationen en helt anden. Jeg er i fuld gang med at teste. Teamet ser mig som deres mesterskabskandidat, og jeg forventer intet mindre af mig selv, fortæller Frederik Vesti i en pressemeddelelse.

Annonce

En dyr drøm er opfyldt

At kunne skrive under med et topteam har endnu engang krævet en stor kapital tilførsel.

- At drømme om det bedste team på så tidligt stadie af min karriere er én ting. Men at finde pengene til at realisere sin drøm er en helt anden historie. Jeg har oplevet en utrolig indsats og vilje til at hjælpe mig fra danske virksomheder og forretningsfolk, som jeg aldrig havde troet var mulig. Jeg er bare så glad og taknemmelig, siger Frederik Vesti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce