Annonce
112

Ups: Her endte køreprøven så - nu bliver sagen kulegravet

Der var kun 150 meter til endestationen, da en elev til køreprøve påkørte to biler og landede på siden i kørelærerens bil. Foto: Local Eyes
En uheldig elev foretog til sin køreprøve fredag en manøvre, som fik bilen til at tippe om på siden. Nu bliver sagen undersøgt.

Vejle: Når en politibetjent er involveret i visse utilsigtede hændelser, så foretager Det Uafhængige Politiklagenævn som regel en undersøgelse af sagen.

Det er også sket efter en episode i Skolegade fredag i sidste uge, hvor én af politiets medarbejdere i form af en motorsagkyndig havde en 38-årig vejlenser til køreprøve.

Blot 150 meter før politistationen, hvor køreprøven ville være endt, skete der imidlertid noget, som betød, at den uheldige elev ikke fik sit kørekort i denne omgang.

- Eleven foretager en meget uhensigtsmæssig betjening af bilen, der gør, at den ender på siden, fortæller vicepolitiinspektør Jesper Engelund, der er leder af færdselsafdelingen ved Sydøstjyllands Politi.

Han er dermed også leder for den motorsagkyndige, som ikke nåede at reagere, inden bilen var tippet omkring.

Annonce

Ny i trafikken

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle oplyser, at hændelsen er ved at blive undersøgt af Det Uafhængige Politiklagenævn.

Derfor kan han ikke udtale sig om, hvordan køreprøven kunne ende så uheldigt for den 38-årige elev, at han påkørte to parkerede biler og derefter tippede rundt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var den 38-årige vejlenser helt ny bilist i trafikken og må altså vente lidt endnu, før han kan køre ud på egen hånd. Avisen skriver også, at kørelærerens Ford Fiesta, som endte på siden, formentlig ikke kommer ud at køre igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce