Annonce
Give

Uskarpe Give med nyt nederlag på udebane: Tabte 29-24 til Fredericia Håndboldklubs 2. hold

Cheftræner Erik Flak og sportschef Kedde Jensen kunne frustrerede se Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab tabe med 29-24 i udekampen fredag aften mod Fredericia Håndboldklub. Foto: Jim Hoff
Der blev lagt en dæmper på optimismen i Givelejren efter hjemmebanesejren over DHG Odense 2, da 2. divisionsholdet fredag aften tabte med fem mål til Fredericia HK efter en i perioder uskarp indsats, hvor den manglende koldblodighed blev en afgørende faktor.

GIVE: Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab kom fredag aften ned på jorden igen efter 8-målssejren over DHG Odense sidste søndag, da holdet indkasserede et 29-24 nederlag efter en ikke-prangende indsats mod Fredericia Håndboldklub 2.

Give fik ifølge træner Erik Flak en glimrende start med eminent forsvarspil af  Mads Overgaard og Rolf Hessellund , og holdet førte da også 8-7 efter 19. minutters spil.

- Så løber vi ind i en periode, hvor vi er helt igennem fire-fem gange men brænder, og det betyder, at Fredericia får vendt bøtten, får eksekveret en række knivskarpe 2. bølge angreb og trækker fra og kan gå til pausen med en føring på 15-11, fortæller Givetræneren.

Annonce

God voksensnak i pausen, men ....

I pausen får man en rigtig god voksensnak om tingene, og går ud til 2. halvleg med håndslag på, at nu skal aftalerne holdes.

Men billedet med den manglende konsekvens og de brændte chancer fortsatte. Give kom dog tættere på, og der blev produceret chancer nok, som så desværre for Give blev formøblet med for lavt udbytte.

Når man ikke udnytter de gyldne momenter i kampen, og når man i de vigtige faser i så udpræget grad mangler koldblodighed, ja så taber man altså til et godt hold som Fredericia

Gives Cheftræner Erik Flak

Efter 47 minutters spil kom Give dog op på 23-21, men herefter brændte man igen tre helt oplagte kontrachancer, og så slog hjemmeholdet igen til og trak afgørende fra og landede altså en fortjent sejr på 29-24.

Annonce

Man vinder ikke i Fredericia uden koldblodighed

- Selvfølgelig hang spillerne noget med mulen efter det her unødvendige nederlag. Men når man ikke udnytter de gyldne momenter i kampen, og når man i de vigtige faser i så udpræget grad mangler koldblodighed, ja så taber man altså til et godt hold som Fredericia, konstaterer Erik Flak, der på trods af nederlaget også fandt momenter i spillet, som man kan tage positivt videre med til de næste kampe.

Simon Søgaard blev topscorer med 7 mål i nederlaget til Fredericia. Foto: Jim Hoff

Han lagde ud med Frederik Lindemann i målet, og han gjorde det fint langt hen ad vejen, men da Fredericia begyndte at hagle boldene ind på kontraer blev Jacob Skov skiftet ind i målet. Og gjorde det som sin kollega ganske fint.

Annonce

To meget vigtige kampe venter

Mål for Give: Simon Søgaard 7, Rolf Hessellund 6, Bastian Stræde 5, Mikkel Molbech 3, Christian Larsen 1, Jeppe Larsen 1 og Magnus Taulbjerg 1

Give spiller næste gang søndag den 24. oktober klokken 15.00 på udebane mod Viby IF. Den lange kamppause kan bruges til at få truppen gjort helt klar, idet der er spillere, der bøvler med slagskader og slitage.

- De to næste kampe mod henholdsvis Viby og Svendborg, som ligger med henholdsvis 0 og 2 points, er meget vigtige i forhold til både pointhøsten og til at rykke frem i tabellen, konstaterer Erik Flak.


Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Hedensted For abonnenter

Hedensted frygtes overset i kommende uddannelses-udspil: Langt mindre byer står til at få gymnasier

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand, og Trefors hjemmeside gik ned

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce