x
Annonce
Erhverv

USO åbner pop-up outlet i Vendersgade: Vi har fået gode tilbud fra leverandører

Lejemålet er ledigt, og det udnytter USO til et pop-up outlet i Vendersgade. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Modetøjsbutikken USO åbner en outlet-butik i Vendersgade. I fire uger kan kvinder hente gode tilbud på mærketøj.

Fredericia: Modebutikken USO rykker ind i Vendersgade og åbner USO Outlet.

Første åbningsdag bliver fredag 28. februar, og det bliver i Vendersgade 21, hvor børnetøjsbutikken Amoc senest har haft lokalerne.

- Vi gør det, så der kan ske lidt i Vendersgade. Derfor laver vi et pop-up luksusoutlet, og vi regner med, det varer cirka fire uger, siger Susanne Nørgaard, som er indehaver af USO.

Dermed får USO en lille periode med to butikker i Fredericia. Og ligesom i den permanente butik i Gothersgade er målgruppen "piger over 20 år", som Susanne Nørgaard udtrykker det.

- Vi får ryddet lidt op på lageret i vores butik, og samtidig får vi nogle gode tilbud fra vores leverandører. De skal komme vores kunder i Fredericia til gode, siger Susanne Nørgaard.

Annonce
Lejemålet er ledigt, og det udnytter USO til et pop-up outlet i Vendersgade. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen

Kan give nye kunder

Åbningen falder midt i overgangen mellem to sæsoner, hvor "folk skal ud at shoppe", lyder det fra Susanne Nørgaard. Hun lover gode mærker og kvalitetsvarer i butikken - til en lavere pris end normalt. Og pop-up konceptet tiltaler i øvrigt Susanne Nørgaard.

- Vi er tit med på shoppingbazar, fordi vi generelt får mange nye kunder på det grundlag. Her finder folk ud af, hvad man står for, siger indehaveren.

Første åbningsdag er som nævnt fredag 28. februar klokken 10, og butikken lokker med en "surprise" til de første 10-20 tyve kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce