Annonce
Debat

Vås og indebrændt kaudervælsk

Læserbrev: Det er, hvad jeg får ud af at læse Jørgen Bruun’s læserbrev, der ene og alene er et forsøg på at redde Venstres noget “krøllede” ansigt efter KV 21, hvor Venstre gik tilbage (igen) med 1411 stemmer, mens Konservative gik frem med 2017 stemmer!

For så vidt angår en mulig skattestigning, vil den opmærksomme læser kunne forvisse sig om, at den kun bliver realiseret, hvis provenuet bliver i Vejen Kommune, og kan gøre gavn der. Ikke hvis 75 pct. høstes ind af regeringen. Det er et vilkår i konstitueringsaftalen, der på ingen måde har været lagt skjul på.

For så vidt angår en mulig skattestigning, vil den opmærksomme læser kunne forvisse sig om, at den kun bliver realiseret, hvis provenuet bliver i Vejen Kommune, og kan gøre gavn der.

Hvis Jørgen Bruun havde fulgt bedre med i timen, ville han også have bemærket, at hans egen V-borgmester i forbindelse med budgettet lavede en pressemeddelelse, hvor han skrev, at der var ubalance mellem indtægter og udgifter - og at en skatteforhøjelse kunne komme på tale.

Annonce

Dernæst er der vist også vælgere, der husker, at Jørgen Bruun selv stemte for en skattestigning i 2010, hvor V sad på A-mandaterne, sååhh…. det kræver vist mere end endnu en “krøllet” (bort)forklaring at sno sig ud af disse selvmodsigende udsagn hr. Bruun.

Summasummarum… Jørgen Bruun’s syn på og opgørelse over valgnattens vindere og tabere er og bliver et udtryk for et drømmescenarie, der endte med at blive Venstres værste mareridt.

Selv med den bedste vilje kan Morten Thorøes og Venstres stemmetal ikke måle sig med Frank Schmidt Hansens og konservatives på fremgang. Det er der vist ingen grund til at “sovse” sig mere ind i med forsøg på fordrejning af fakta.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene er på himmelflugt efter stor julefrokostweekend: Flere end 400 nysmittede den seneste uge

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

VEJLE

Rosborg-fest endte i maste elever og afblæst Lord Siva-koncert: 'Jeg tror, det er elevernes reaktion, at vi har været lidt for overforsigtige, bare fordi der er væltet et par piger'

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Debat

Synspunkt i drikkevandsdebat: Mange ord - nul bevis

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Annonce