Annonce
Børkop

Vækstcenter Børkop bliver også til behandlercenter

Rebekka Kring foran den aflukkede del af Væktscenter Børkop. Bag pladerne er man i fuld gang med at bygge små klinikker. Foto: Jørgen Flindt

Midt i Ny Boder vil der fra foråret være små klinikrum til udlejning. Og bygherren mærker stor efterspørgsel efter netop den slags rum.

Børkop: Zoneterapi, akupunktur, negle. Og så videre. Alt kan være i spil.

Ny Boder kan fra foråret blive et nyt hot spot for behandlinger af forskellige slags. Der skal nemlig bygges et behandlingscenter.

Den kommer til at ligge der, hvor der nu er iværksættercenter. Det, som hedder Vækstcenter Børkop. Vækstcentret fortsætter, men skal dele lokaler med behandlerne.

- Som det er nu, har vi to rum, og det ene rum står tomt nu, men det skal vi nu i gang med at ændre helt. Der skal laves fire rum, der kan lejes ud som klinikker, og der skal laves et venteværelse samt et handicaptoilet, forklarer Rebekka Kring, der sammen med ægtefællen Poul ejer bygningen Ny Boder nummer 8 til 10.

Annonce

Stor søgning

Det har knebet med at udleje skriveborde til iværksættercentret, til gengæld er der stor efterspørgsel efter små klinikker.

- Vi mærker en stor søgning efter den slags klinikker, hvor det er billigt at leje sig ind, og hvor man får noget synergi med andre. Her kommer også et fælles frokostrum. Mange vil gerne have den kollegiale del ved arbejdet, og det kan være svært, når man har klinik hjemme. Det kan man få her, siger hun.

Behandlercenter

Så nu er der kommet papir for vinduerne i den ene ende af det, der er Vækstcenter Børkop lige nu. Her skal nemlig bygges om.

- Det bliver et behandlercenter, og det er her, vi skal bygge de nye klinikker. I den anden afdeling, som holdes åben, har vi allerede lavet to klinikker. Den ende af Vækstcentret fortsætter som nu, siger Rebekka Kring.

Planen er, at det skal være færdig til maj.

- Men hvis alt går vel, kan det måske allerede være færdig til marts. Det tager vi, som det kommer, siger hun.

Selve iværksættercentret åbnede sidste år i lokalerne, som tidligere har huset blandt andet en sportsforretning. Det har svinget op og ned med, hvor mange iværksættere der har gjort brug af stedets muligheder.

- Vi fortsætter bestemt med vækstcentret, men det bliver en anden form end nu, siger Rebekka Kring, der overtog bygningerne i foråret, og siden har hun syslet med planerne, der nu for alvor skal sættes i søen.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce