Annoncørbetalt indhold

Vælg en vinduespolering, der er miljøvenlig og holder længe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Få en fagmand til at gøre dine vinduer rene, så det kan ses. Oftest er resultatet efter en vinduesrengøring med en spand fyldt med sæbevand ikke holdbart eller pænt. Derfor er det ikke besværet værd at stå med denne opgave selv.

Når du benytter professionel vinduesservice til vinduespolering, vinduesrengøring eller vinduesvask, er du sikker på at få et resultat, der er holdbart og sikrer, at solens stråler kommer ind i din bolig. Læs mere nedenfor om fordelene ved at hyre en vinduespudser.

Annonce

Du kan ikke gøre det bedre selv

Inden du fylder spanden med vand og sæbe, så bør du vide, at sæbe ikke holder dine vinduer rene – paradoksalt nok, men alligevel sandt. Både sæbe og vandet fra vandhanen indeholder forskellige kemikalier og kalk, som binder snavs og derfor gør dine vinduer beskidte meget hurtigere.

Derudover kræver det en bestemt teknik og det rette værktøj at udføre vinduespolering med et flot og skinnende resultat. Det kan en fagmand med flere års erfaring på rygraden.

Vinduesservice til alle vinduer

En professionel vinduespudser kan klare alle slags vinduer, lige fra vinduer i institutioner, virksomheder, butikker og boligselskaber til vinduer i private boliger.

Derudover kan en vinduespudser med det rette værktøj klare butiksfacader, ovenlysvinduer, palævinduer og meget mere. Med Reach & Wash-systemet kan en vinduespudser nemt klare store glasarealer som dem i storcentre, industribygninger og hos bilforhandlere.

Står du og mangler vinduespolering til vinduerne i din virksomhed, kan du med fordel lave en aftale om vinduesservice, der dækker dine behov. Tag kontakt, og få behovsafdækket allerede i dag. De fleste vinduespudsere kan sagtens komme hver uge eller hver anden uge, så du altid har rene vinduer.

Miljørigtige metoder er bedst

En smart og miljøvenlig metode til vinduespolering og vinduesvask er Reach & Wash-systemet, der med et mobilt vandrensningssystem i fem trin rengør store glasarealer. Systemet har stænger i glas- eller kulfibre, der med en konstant vandtilførsel leverer 100 % rent vand.

Reach & Wash-systemet bruger osmose og demineraliseret resin til at fremstille det 100 % rene vand, der også kaldes ”poleret” vand. Dette værktøj giver dig vinduer, der er rene i længere tid.

Du kan også få en miljøvenlig vinduespolering indendørs, hvis du vælger vinduesservice med de rette produkter. Det skaber et godt indeklima, og derfor bør du overveje en vinduespudser, der går op i rene, polerede vinduer, miljøet og dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.