Annonce
Vejle

Vælgermøde: Bykirken inviterer politikere til at tale om det gode samfund

Præst i Bykirken Tonny Jacobsen inviterer alle til vælgermøde søndag den 19. maj. Her skal seks folketingskandidater diskutere "Det gode samfund." Foto: Mette Mørk
Søndag 19. maj klokken 13 vil seks folketingskandidater diskutere, om vi som samfund ikke kan gøre det lidt bedre.

Vejle: Mange danskere føler sig spændt ud mellem familie og arbejde. Andre har ondt i sjælen og tyr til alkohol eller medicin for at dulme smerten.

Er det den type samfund, vi ønsker os? Eller skal vi gøre noget ved det? Sådan lyder spørgsmålene til seks folketingskandidater, der skal diskutere emnet ved et vælgermøde i Bykirken i Vejle.

- Det er vigtigt for os, at den politiske debat ikke kun drejer sig om finanslov og skattetryk. Alle politikere har en vision om, hvordan det gode samfund ser ud, og hvordan vi når derhen. Vi vil gerne høre og debattere seks lokale folketingskandidaters bud på dette, siger præst i Bykirken Tonny Jacobsen og nævner et par af de vigtige emner for ham:

- Det bekymrer mig meget, at 18 procent af en ungdomsårgang har dårlig mental sundhed, siger præsten og tilføjer, at situationen er blevet værre inden for de seneste syv år, og at alt for mange unge føler sig nervøse og stressede.

Tonny Jacobsen stille også spørgsmålstegn ved, om Danmark kan kalde sig et kristent land, som der ellers står skrevet i regeringsgrundlaget.

- Danmark har en lang tradition for kristne friskoler. Vil der i fremtidens politiske landskab stadig være plads til kristne friskoler, eller bliver de ramt af den lovgivning politikerne laver for at løse problemerne på nogle muslimske friskoler?

Det er vigtigt for os, at den politiske debat ikke kun drejer sig om finanslov og skattetryk. Alle politikere har en vision om, hvordan det gode samfund ser ud.

Tonny Jacobsen, præst i Bykirken

Kan vi gøre det bedre?

Ved vælgermødet kaster præsten boldene op i luften og lader politikerne forholde sig til, om vi som samfund kan gøre det bedre.

- Alle idéer og spørgsmål er velkomne i debatten, understreger han.

Bykirken har inviteret kandidaterne Troels Ravn (S), Marianne Karlsmose (KD), Karina Lorentzen (SF), Anni Matthiesen (V), Lotte Rod (RV) og Karina Adsbøl (DF).

Vælgermødet finder sted den 19. maj klokken 13.00 i Bykirken (Vejle Pinsekirke) på Grejsdalsvej 16.

Tilmelding er ikke nødvendig, og der er fri entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce