Annonce
Vejle

Vær med i afstemningen: Køber du dine julegaver på nettet eller i butik i år?

Julemanden kom for nylig til Vejle, men vil kunderne også huske byens handlende, når der skal handles julegaver? Det har vi spurgt folk på gågaden om. Foto: Søren Gylling
Vejle Amts Folkeblad gik på gågaden og spurgte de julehandlende, om de har ændret indkøbsvaner i år.

Vejle: Brændte mandler, gløgg og æbleskiver - mundbind, håndsprit og social distance.

Årets julehandel bliver en anderledes en af slagsen, og den bliver vigtigere end tidligere års julehandel for mange fysiske butikker oven på et år med restriktioner og nedlukninger.

Oven i det kommer, at de fysiske butikker åndes kraftigt i nakken af en stigende nethandel.

Lotte Overgaard, Vejle:- Jeg har ændret mine indkøbsvaner i år. Jeg plejer at købe mange julegaver på nettet, men i år har jeg bevidst valgt at støtte de fysiske butikker. Faktisk har jeg endnu ikke købt en eneste julegave på nettet.Lotte Overgaard forventer dog ikke at kunne komme helt i mål med årets julegaveindkøb uden at besøge en netbutik eller to.- Min mand her købt nogle julegaver i år på nettet og jeg undgår det nok heller ikke, men det bliver i mindre omfang end tidligere år.Lotte Overgaard forventer - feriepenge eller ej - at årets julegavebudget bliver på linje med tidligere års budget.
Louise Jeppesen og Steffen Gregersen, Fredericia:- Vi er taget på juleindkøbs-tur i Vejle for at prøve nogle andre butikker, end dem vi er vant til. Vi kunne også være taget i Kolding Storcenter, men så skulle vi have haft mundbind på hele dagen og derfor valgte vi Vejle.Parret har valgt at putte deres hævede feriepenge i en opsparing og forventer derfor ikke at bruge flere penge på dette års julegaveindkøb.Parret har til gengæld ændret deres indkøbsvaner i år.- Jeg plejer at købe stort set alle mine julegaver på nettet, men i år er jeg blevet overtalt til at købe dem i butikker, fortæller Steffen Gregersen.- Jeg plejer at handle mest i de fysiske butikker, men i år har jeg skruet op. Hvis jeg tidligere ikke kunne finde en bestemt gave i en fysisk butik, gik jeg på nettet og købte den. I år finder jeg en anden gave i en fysisk butik i stedet, fortæller Louise Jeppesen.
Pernille Falkenstrøm Lund og Elsebeth Falkenstrøm, Fredericia, var også taget til Vejle for at klare julegaveindkøbene.- Her er flere butikker og gågaden er hyggelig, fortæller mor-datter-duoen, der veksler deres indkøb mellem fysiske butikker og net-butikker.- Jeg plejer at købe de fleste julegaver på nettet, fordi det oftest er billigst, men hvis de fysiske butikker har nogle gode tilbud, så køber jeg der, fortæller Pernille Falkenstrøm Lund.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Give starter ligaen i København

Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Annonce