Annoncørbetalt indhold

Vær med på den nyeste baby-trend og bær dit barn i sele eller vikle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De seneste år er det blevet mere og mere populært at bære sit barn i vikle eller bæresele allerede lige fra fødslen. Mange vælger også at bære deres barn i længere tid og bruge bæreselen eller viklen som decideret alternativt til barnevogn eller klapvogn. Bæreselen eller viklen giver en helt særlig frihed for de nybagte forældre og det bliver meget nemmere at klare alle det huslige eller tage ud på tur. Den stigende interesse for bæreseler og vikler har selvfølgelig også betydet, at markedet for bæreseler og vikler er eksploderet. Det kan som nybagt mor derfor være svært at finde rundt i junglen af de mange muligheder.

Din bedste ven fra begyndelsen

Annonce

Et rigtigt godt sted at starte, hvis du også er på udkig efter en god bæresele eller en vikle, er vikleliv.dk. Her finder du gode guides, lækre produkter og ordentlige priser. Det kan især være svært helt at vide, hvad der er vigtigt for det helt skrøbelige, nyfødte spædbarn, så her får du et bud på de tre vigtigste kvaliteter. En bæresele til det nyfødte barn skal for det første være blød, den skal være eftergivelig og så skal den være åndbar. Det nyfødte barn skal føle sig omfavnet uden at få det for for varmt eller blive klemt. jeg anbefaler en embrace bæresele, for den har nemlig alle disse kvaliteter og vil være det oplagte valg til det nyfødte barn og den nybagte mor.

Tryghed og gode ergonomiske kvaliteter for mor og barn

Embrace bæreselen er fra mærket ergobaby, og det kalder de sig ikke for sjov. Bæreselen fra ergobaby er nemlig produceret og udtænkt efter at skabe de bedste ergonomiske forhold for både mor og barn. Mange mødre bærer utroligt meget rundt på deres børn og desværre oplever mange derfor også at få ryg og nakkeproblemer. Samtidigt går man faktisk også rigtigt meget på kompromis med barnets fysik, da man ikke altid kan støtte barnet rigtigt. Bæreselen er derfor en utroligt god løsning, der både tager højde for barnets og bærerens fysik. Den omfavner barnet og passer samtidigt på din ryg og lænd. Så skal du ned i Vejle by og drikke en kop kaffe eller gå en tur i de dejlige naturskønne omgivelser omkring Vejle, så overvej om du ikke også skal være med på den nyeste baby-trend og bære dit barn i stedet for altid at skubbe det i en tung vogn. Det er en god løsning for både dig og dit barn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.