Annoncørbetalt indhold

Vær med til at forme børns sunde vaner med Skolefrugt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skolefrugt med støtte fra EU

Som et tiltag for at skabe større sundhed og velvære blandt skolebørn, valgte EU-kommissionen i 2008 at indføre en ordning for alle medlemslande i EU. Denne unikke ordning gør at alle skoler kan søge om tilskud til skolefrugtordninger. Lad FrugtKurven hjælpe jer og jeres skole med at ansøge om tilskud – så hjælper I børnene på vej mod en sundere fremtid.

Annonce


Sundhed og frisk frugt til alle skolebørn

En sund kost er ekstra vigtig for børn der er i voksealderen, og som er aktive dagen lang, med skole, aktiviteter, venner og lektier. Der er rigtig mange ting at tænke på, og de skal have nok energi til at kunne klare det hele. For nogle børn kan det være sværere at have en sund kost, så de har energi nok til at lære og lege. Med Skolefrugt og frugt til skoler med støtte og EU-tilskud, er I sikret en rigtig god måde at give børnene et godt fundament for den sunde kost som er så vigtig.

Det kan være ekstra svært for børn og unge at navigere og spise sundt, i en verden hvor der er adgang til usund mad og snacks døgnet rundt. Det er dog ekstra vigtigt at de får den rigtige mad mens de vokser, og her kan skolerne være med til at gøre en forskel.


Vi hjælper jer med at ansøge

Ønsker I at blive en del af den populære Skolefrugtordning, så kan I henvende jer til os – vi hjælper jer med alle trin af processen, så I kan sørge for lækker, frisk frugt til børnene på jeres skole. Det er vigtigt at lave ansøgningen korrekt, og benytte en frugtleverandør som er godkendt af Landbrugsstyrelsen. Det er vi hos FrugtKurven, og vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at sørge for frisk frugt til jeres børn, som skal bruge masser af energi på deres skolegang. Med en ansøgning til Skolefrugt ansøger man om en bestemt tidsperiode som oplyses af Landbrugsstyrelsen. Tilskuddet gives til det enkelte stykke frugt eller grøntsag, og man kan vælge hvilke slags frugter og grøntsager ud fra en udarbejdet liste. FrugtKurven hjælper jer med hele ansøgningsprocessen, så I er sikre på at alt bliver gjort korrekt, og at I har styr på alle vigtige tal – så er det dejlig nemt for jer at sørge for frisk frugt og grønt til jeres elever.


Mere end 22 års erfaring med frugtlevering

Hos FrugtKurven elsker vi bare frugt og grønt! Vi har været i branchen i mange år, og har stor erfaring med levering af frugtordninger til både private og virksomheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en Skolefrugtordning, og lad FrugtKurven hjælpe jer med at sørge for sund og frisk frugt og grønt til elever på jeres skole.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.