Annoncørbetalt indhold

Værktøj som du står og mangler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er der en gør-det-selv mand eller kvinde gemt inde i dig? Så har du sikkert en lille værktøjskasse gemt med alle de gængse ting såsom hamre, save samt bore- og skruemaskiner. Man kan også komme rigtig langt med de nævnte ting, men hvis man vil opnå de bedste resultater og hygge sig, mens man arbejder på sit hjemmeprojekt, så kan man med fordel investere i et eller flere af disse værktøjer. Det er også altid en god ide at have lidt liggende, man ved jo aldrig hvornår man lige fpr brug for at hænge et billede op eller rette på en hylde.


Annonce

Rotationslaseren giver præcision

Står du og drømmer om en lækker terrasse af træ, hvor der er plads til at invitere venner og familie på grillmad og kolde øl? Og så i øvrigt blære dig med, at du selv har bygget terrassen? Så er det bare med at komme i gang. Her er en rotationslaser din bedste ven, når du skal sætte højden på din kommende terrasse. Den kan også bruges i andre situationer, hvor det er vigtigt med en præcis måling, eksempelvis hvis du skal støbe betongulv eller lignende.


Arbejdslampen til mørke rum og arbejdsaftener

Hvis du har et 8-16 job, og byggeprojekterne passes i aftentimerne, så kan det være nødvendigt med noget ekstra lys. Her er en arbejdslampe virkelig handy, da den har et skarpt lys, som sikrer, at du kan se, hvad du laver i værkstedet eller udenfor. Der er ikke noget værre end, hvis skruerne bliver sat forkert i på grund af manglende lys. Det kan også være farligt at arbejde med værktøj, hvis det ikke er til at se, hvad man foretager dig. Arbejdslamper er derfor en investering i sikkerheden i værkstedet.


Underholdning og beskyttelse af ørene i ét høreværn 

Det er ikke alle dele af gør-det-selv projektet, som er lige sjovt at lave. Det er specielt ikke rart, hvis man skal save gennem et materiale, som giver en høj og skarp lyd. Heldigvis er løsningen på dette at anskaffe sig et par høreværn med bluetooth. Med dem kan du med garanti have en fest, mens du arbejder, med den musik, som du nyder at lytte til i værkstedet. Du skåner også dine ører for lyde, som ikke er til at holde ud. Der findes både høreværn med bøjle eller til at montere på en hjelm, hvis du arbejder et sted, hvor det også er nødvendigt at beskytte hovedet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.