Annonce
Vejle

V-gruppeformand: Tillid til S er væk

Christoffer Melson kritiserer Socialdemokratiets fremgangsmåde i sagen om Posthusgrunden. Arkivfoto.

Christoffer Melson (V) er stærkt utilfreds med Socialdemokratiets ageren i sagerne om posthusgrunden og kabelparken.

Annonce

Vejle: Socialdemokratiet har mistet tilliden til firmaet bag det store Gammelhavn-projekt. Til gengæld har Venstre i Vejle Byråd mistet tilliden til Socialdemokratiet - ifølge gruppeformand Christoffer Melson.

- Jeg forstår ikke Socialdemokratiets ageren i denne sag. Partiet løber fra en aftale - akkurat som det skete i forhold til kabelparken ved Albuen for et par uger siden, siger udvalgsformanden.

Da sagen om Gammelhavn-projektet på posthusgrunden er sat på byrådets lukkede dagsorden, har Christoffer Melson ikke mange kommentarer til selve problematikken.

- Men hvis partiet tvivler på projektet, burde de have bedt om et møde med NPV. Vi kunne have taget en drøftelse i økonomiudvalget. Det er umuligt at samarbejde med et parti, der en dag mener noget og så mener noget andet dagen efter, siger Christoffer Melson.

Vi kunne have taget en drøftelse i økonomiudvalget. Det er umuligt at samarbejde med et parti, der en dag mener noget og så mener noget andet dagen efter.

Christoffer Melson (V)
Annonce

Burde have tiet stille

Med hensyn til Gammelhavnprojektet er det ikke fra den ene dag til den anden. Der er gået mere end to år, siden I vedtog lokalplanen. Er det ikke i orden at skifte holdning?

- Jo - man kan jo altid revurdere. Men jeg mener, partiet har valgt den helt forkerte fremgangsmåde ved at skabe tvivl om et projekt, der rummer så store økonomiske perspektiver.

Christoffer Melson kritiserer, at Socialdemokratiets gruppeformand, Søren Peschardt, fredag udtalte sig til avisen. Den kritik fastholder han, på trods af, at det var Vejle Amts Folkeblad, der konfronterede Søren Peschardt med viden om, at sagen var på byrådets dagsorden:

- Partiet havde jo selv bedt om at få den på som lukket punkt. Det burde Søren Peschardt blot have henvist til - akkurat som borgmesteren gjorde, siger Christoffer Melson med henvisning til, at partifællen Jens Ejner Christensen afviste at udtale sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce