Annonce
Læserbrev

V-gruppeformand: Vejle Kommune har brug for blå bloks infrastrukturplan

Christoffer Aagaard Melson. Arkivfoto

Læserbrev: Fredag skete der endnu et tragisk uheld på Vejlefjordbroen, der fik trafikken til at stå stille i Vejle i timevis.

Uheldet og det afledte trafikkaos illustrerer på bedste vis, hvorfor der er brug for de mange projekter, der vil udbygge vejnettet i og omkring Vejle Kommune, i regeringens og Dansk Folkepartis infrastrukturplan.

Den nuværende infrastruktur kan ganske enkelt ikke håndtere trafikken, når Vejlefjordbroen lukker.

Blandt initiativerne er en ny midtjysk motorvej mellem Give og Haderslev, der vil aflaste trafikken på Vejlefjordbroen, og en udvidelse af E45 mellem Vejle og Skanderborg.

Derudover pålægger planen Vejdirektoratet at gå i dialog med Vejle Kommune om løsningsmodeller og anvendelsen af alternative ruter ved trængsel på Vejlefjordbroen. Her er der blandt andet tænkt på udvidelsen af Havneruten, som er en del af Vejle Kommunes mobilitetsplan.

Finansieringen til de mange initiativer findes blandt andet ved at droppe planerne om en togbro over Vejle Fjord, der vil koble Vejle Kommune af det overordnede tognet og få store negative konsekvenser for borgerne og naturen langs Vejle Fjord. En togbro, partierne i rød blok desværre krampagtigt holder fast i.

Der er ingen tvivl om, at det kommende valg bliver afgørende for fremtidens infrastruktur i Vejle Kommune.

Der er ingen tvivl om, at det kommende valg bliver afgørende for fremtidens infrastruktur i Vejle Kommune.
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce