Annonce
Trekantområdet

Vampyrjægerskole lærer børn om gamle myter og overtro

Koldinghus inviterer i vinterferien børn på vampyrjægerskole. Foto: Nicolai Brix

Kolding: I samarbejde med Dystopia Entertainment inviterer Koldinghus for tredje år til uhygge på slottet. I år handler det om vampyrer, og Koldinghus tilbyder eventen i to udgaver: En for voksne med titlen "Haunted Castle – Blodets Forbandelse" og en børneudgave "Haunted Castle – Vampyrjægerskolen", hvor børn kan lære at skræmme de blodsugende uhyrer væk. Børneudgaven kan opleves i skolernes vinterferie fra 10.- 14. februar.

På vampyrjægerskolen skal børnene gennemføre forskellige opgaver, som ruster dem til kampen imod de onde vampyrer. En ægte vampyrjæger må selvfølgelig kunne genkende en vampyr og vide, hvad der skal til for at få dem til at forsvinde fra Koldinghus, så slottet kan blive befriet. Derfor står vampyrjægerskolens lærer klar til at undervise de aspirerende jægere i en masse ting, som kan skræmme selv den mest uhyggelige vampyr bort.

Arrangementet egner sig bedst for børn i alderen 5 – 11 år, men alle er velkomne. Eleverne på vampyrskolen sendes rundt på slottet i grupper af cirka 10 personer. Oplevelsen varer halvanden time. Ankom mellem kl. 10-12 eller kl. 12-14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Annonce