Annonce
Fredericia

Vand i hallen - igen: Nu flytter gymnastikhold

Fredag regnede det ind i hallen på Kirstinebjergskolen afdeling Havepladsvej. Det er ifølge gymnastikinstruktør Jan Nielsen en tilbagevendende begivenhed under regnvejr. Foto: Privatfoto
Der trænger vand ind i Kirstinebjergskolens hal. Siden august er det sket halvdelen af tiden for Jan Nielsens gymnastikhold. Nu har instruktøren fået nok.
Annonce

Fredericia: Nu har gymnastikinstruktør hos G94 Jan Nielsen fået nok. I fredags regnede der endnu engang ind i hallen på Kirstinebjergskolen afdeling Havepladsvej. Derfor var der sat spande op i hallen til at opfange vandet.

Det er sket adskillige gange, og nu har instruktøren fået nok, så fremover flytter han gymnastiktræningen af sit hold til Fredericia Gymnasiums hal.

- Jeg kan konstatere, der stadig er huller i hallens tag. Der var sat seks spande op, og der var tre liter vand i nogle af spandene, fortæller Jan Nielsen, der også er næstformand i G94.

Annonce

Betaler 11.000 kroner i halleje

Hallen er kun få år gammel, så derfor undrer det Jan Nielsen, at det regner ind i hallen, så gymnasterne enten skal tørre vand op eller dyrke gymnastik uden om de opsatte spande.

- Vi betaler penge for at være der. Vi betaler 11.000 kroner for at være der fra starten af september til starten af april. Det er mange penge for noget, som er hullet som en si, siger han.

Ifølge Jan Nielsen er det tredje gang siden uge 36, at netop hans fredagshold er ramt af vand i hallen. Derfor har han besluttet at flytte holdet til gymnasiet. Det kan kun lade sig gøre, fordi træningen ligger fredag eftermiddag, hvor der ikke er så stor rift om haltiderne i byen.

- De, der har hold mandag til torsdag, er stavnsbundne, forklarer han.

Han har fået at vide, at der har været håndværkere i hallen, men ved ikke, om der er en permanent løsning på vej angående hullerne i hallens tag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce