Annonce
Egtved

Vandel-borgere står sammen for at få flere til byen

På Randi Hauge Larsens initiativ blev dette billede taget fredag i forbindelse med brugsens årlige grillfest. Billedet skal nu være med til at gøre opmærksom på Vandel som et godt sted at bo - og forhåbentlig trække nye naboer til byen. Privatfoto
Randi Hauge Larsen drømmer om, at flere vil få øjnene op for Vandel. Hun har taget initiativ til et facebook-opslag med et billede af en stor gruppe Vandel-borgere for at gøre opmærksom på byens muligheder.

Vandel: "Flyt til Vandel - vi vil så gerne have flere naboer".

Sådan lyder opfordringen i et billede af omkring 100 Vandel-borgere, som de seneste dage er blevet delt flere steder på Facebook. Sammen med billedet følger en tekst, der fortæller om nogle af de gode ting, Vandel har at byde på som både skole, børnehave, idrætshal, Dagli'Brugs og kort afstand til både Billund og Vejle.

- Jeg har boet i Vandel med min lille familie i seks år nu, og vi er rigtig glade for det her lille landsbysamfund, som har alt, hvad vi har brug for. Men det er et ret lille samfund, så vi kunne godt bruge nogle flere naboer i byen, siger Randi Hauge Larsen, der er initiativtager til opslaget.

Hendes familie byggede hus på Mølleparken for cirka fem år siden, og selvom der er flere ledige byggegrunde på vejen, er der ikke blevet bygget nye huse siden.

- Jeg ville gerne gøre noget for at gøre opmærksom på vores vores dejlige, lille by. For den må heller ikke blive for lille, for så kan jeg på sigt frygte, at børnehaven eller skolen har for få børn til at forblive åben. Vi har brug for at tiltrække nye borgere til byen, forklarer hun.

Vi er rigtig glade for det her lille landsbysamfund, som har alt, hvad vi har brug for. Men det er et ret lille samfund, så vi kunne godt bruge nogle flere naboer i byen.

Randi Hauge Larsen

Ros fra udviklingsrådet

Hun foreslog derfor, at der ved Dagli'Brugsens årlige grillfest, der blev holdt fredag, blev taget et stort gruppebillede, som kunne bruges sammen med et opslag om Vandels mange goder.

- Folk var hurtige til at bakke op om idéen og har været virkelig positive. Ikke én eneste kommentar om, at det ikke ville gøre nogen forskel, eller at det var en dårlig idé, har jeg fået. Tværtimod. Det har været så fedt at opleve, lyder det fra Randi Hauge Larsen.

Søndag aften offentliggjorde hun så opslaget med det store gruppebillede blandt andet på facebookgruppen "7184 Vandel", hvorefter det er blevet delt mange gange, blandt andre af Vandel Udviklingsråd.

- Vi synes, det er en fantastisk idé, Randi har fået, og vi bifalder den fuldt ud. Det er dejligt, at hun er så engageret og griber til handling. Hendes opslag passer fint i tråd med det, vi i udviklingsrådet arbejder med, siger formand for udviklingsrådet Martin Fogh Skovlyst.

Opslaget har via Vandel Udviklingsråds facebook-side alene været vist over 8.000 gange.

- Der er ingen tvivl om, at budskabet allerede er kommet langt omkring. Det var Randis håb, at mange ville se opslaget, og det er lykkedes til fulde, lyder det fra formanden.

Et forsøg værd

Randi Hauge Larsen er også meget tilfreds med, hvor mange der allerede har set facebook-opslaget.

- Det bliver spændende at se om et år eller to, om opslaget har gjort nogen forskel. Jeg synes i hvert fald, det var et forsøg værd at prøve at gøre opmærksom på vores by på den her måde, siger hun.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce