Annonce
Børkop

Vandreture i populært vandreområde afholdes som planlagt

Naturvejleder Steen Hedrup og byrådspolitiker, Peder Hummelmose, arrangerer sammen en gå-tur til fordel for Børnecancerfonden. Privatfoto

Gårslev: Søndag 9. maj er der planlagt vandreture med udgangspunkt fra byrådsmedlem og landmand Peder Hummelmoses gård lidt uden fra Gårslev.

Der er tale om vandreture, hvor der samles ind til Børnecancerfonden via Team Rynkeby, og de vandreture finder stadig sted, selvom der er har været lidt tvivl derom.

Det oplyser Peder Hummelmose.

Annonce

- Jeg er med på et Team Rynkebyhold, der skulle have cyklet til Paris, men den tur er desværre blevet aflyst grundet corona-restriktioner ned gennem Europa. Og det har sået en tvivl hos folk, om vandreturene så også er aflyst, men det er de på ingen måde, siger han.

De første 50 har tilmeldt sig en vandretur søndag 9. maj, hvor naturvejleder Steen Hedrup vil fortælle undervejs gennem mark, skov og eng og langs fjord.

- Og der plads til endnu flere, for der må være 50 på hvert hold, men vi har hele dagen, så der kan nemt laves flere hold. Man skal ikke holde sig tilbage, forklarer Peder Hummelmose.

Første tur starter klokken 10.

Prisen for hele arrangementet er 200 kroner, som ubeskåret går til Børnecancerfonden.

Tilmelding til arrangementet foregår via hjemmesiden: https://team-rynkeby.safeticket.dk/naturtur

https://modules.wearehearken.eu/vejle-amts-folkeblad/embed/5231.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce