Annonce
Fredericia

Vanvidsbilist ræsede fra politiet - men blev fanget kort efter

En flygtende vanvidsbilist slap fra politiet i Fredericia, men blev pågrebet i Vejle. Arkivfoto: Michael Bager
33-årig mand havde held og koldblodighed nok til at slippe fra politiet i Fredericia. Men han blev alligevel fanget kort tid senere.

Fredericia: Med anslået hundrede kilometer i timen var en 33-årig mand fra Vejle i går tæt på at køre en kvinde ned ved rundkørslen for enden af Norgesgade i Fredericia. Hun nåede dog at springe i sikkerhed for bilen, der kom ræsende med politiet lige i hælene og fortsatte op ad Norgesgade.

Den flygtende, sorte Mercedes stationcar kørte så hurtigt og så hasarderet, at to forfølgende politibiler opgav ævred og indstillede jagten. En fortsat eftersættelse ville være for farlig for de mange andre trafikanter i bybilledet, lød vurderingen. Så i første omgang slap bilen væk. Det skete ved middagstid fredag.

Men allerede klokken 12:50 fanges vandvidsbilisten alligevel. Han er nået til Vejle, hvor han fanges i Nyboesgade klokken 12:50. Uden nævneværdig dramatik.

- Føreren er en 33-årig mand fra Vejle, som i forvejen er frakendt føreretten, fortæller vagtchef Jesper Duus ved Sydøstjyllands Politi.

Manden sigtes nu for sin hasarderede kørsel og flere trafikforseelser i den forbindelse, samt for at køre uden førerret.

Der er ingen oplysninger om, hvorfor manden kaster sig ud i så vild og farlig en flugt, da politiet i Fredericia eftersætter ham. Ved anholdelsen blev der ikke fundet noget i bilen, der kunne forklare hans flugtforsøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce