Annonce
Erhverv

Var det noget med et teater? Bagger-Sørensen har sat Vejle Teater til salg

Bagger-Sørensen Invest tændte mandag igen den markante julebelysning på Vejle Teater. Det kan blive for sidste gang, for ejerne har sat den kendte bygning til salg. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Bagger-Sørensen Invest A/S købte den 2500 kvadratmeter store bygning i hjertet af Vejle i 2017.
Annonce

Vejle: Julebelysningen på Vejle Teater blev tændt mandag aften, men det kan være sidste gang, at det sker.

I al fald har bygningens ejer, Bagger-Sørensen Invest A/S, mandag sat den markante bygning i hjertet af Vejle til salg for 27,5 millioner kroner.

Det bekræfter direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S (BSI) Jørgen Andersen.

- Vi købte den fantastiske og ikoniske ejendom for tre år siden, da den ellers risikerede at ende på tvangsauktion. Det ville vi gerne forhindre. Nu er der faldet ro over tingene, og derfor er vi trygge ved at sælge ejendommen igen, fortæller Jørgen Andersen.

Han tilføjer, at BSI, der i 2017 betalte 20 millioner kroner for ejendommen, i de tre år har brugt en del energi på at finde den optimale anvendelse af den 2500 kvadratmeter store tre-etagers ejendom ved Vejle Banegård:

- Vi har været i dialog med rigtig mange borgere, virksomheder og samarbejdspartnere om, hvad bygningen kunne indeholde. Vi har desuden haft vores egne rådgivere til at kigge på ejendommen, og de fortæller os, at uanset hvilken anvendelse fremtiden byder på for Vejle Teater, så kræver det en større renovering og ombygning, og det er ikke vores speciale.

- Vi er gode til at bygge nye ejendomme, som vi gør i Vejle Nord, men vi har ingen erfaring med renovering og ombygning. Derfor synes vi, at det er bedre, at nogle, der har den erfaring, overtager ejendommen, siger Jørgen Andersen.

Selvom Vejle Teater er sat til salg, vil der også i år blive holdt juletræst for op til 3000 af byens yngste borgere i bygningen. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Der bliver også julefest i år

Vejle Teater med adresse på Banegårdspladsen 4 sættes til salg gennem den lokale ejendomsmægler Colliers.

Selvom Vejle Teater er sat til salg, holder BSI fast i initiativet med at invitere byens fire-seks-årige børn til gammeldags juletræsfest i bygningen.

- For tredje år i træk inviterer til juletræsfest med blandt andet juletræ, godteposer og musik. Vi får mellem 2200 til 3000 børn på besøg fra den første juletræsfest mandag 2. december og de følgende 16 dage, fortæller Jørgen Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce