Annonce
Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Det gode vejr har fået unge til at indtage Kajakøen - trods den lange stribe af forbud. Flere gange ringer naboer i Bølgen og de øvrige lejligheder ved havnen til politiet for at få skruet ned for de unges fester. Foto: Leif Baun
Sydøstjyllands Politis opråb til de unge om at skrue ned for musikken og tage hensyn, har affødt masser af støtte på Facebook - ikke til en strammere kurs over for de unge, men til de unge om at give den gas.

Vejle: Onsdag i denne uge meddelte politiet i Vejle, at tålmodigheden med unge, der spiller høj musik i det fri, er ved at slippe op.

- Vi begynder at nå til et punkt, hvor vi må køre en nul-tolerance over for den høje musik, sagde politikommissær Jesper Duus til Vejle Amts Folkeblad.

Men lytter de unge i stedet til folkestemningen blandt vejlenserne på Facebook, skal de bare give volumen-knappen et drej til maks.

Annonce

Langt de fleste af de 126, der i skrivende stund har kommenteret avisens artikel, giver nemlig deres opbakning til de unge, der blandt andet spiller høj musik på Kajakøen i Vejle Havn.

"Bare gi' den gas, unge mennesker. De gamle røvhuller må bare tage noget hø i ørerne. Partytime. I er kun unge nu!" skriver eksempelvis Henrik Lomholt.

"Selvfølgelig skal de unge gi den gas, med ret til at blive smidt væk. Ganske, som da vi andre var unge. Fyr den af," skriver Michael Kragelund i kommentar-feltet.

Bliver ked af det på de unges vegne

"Øv, bliver så ked af det på de unges vegne. Der er ikke plads til de unge i Vejle, alt lukkes, ellers osse får de forbud," skriver Pia Denise Hansen.

Samme spor følger Amani Naja Kawash i sit opslag, hvor hun skriver:

"Det er sgu sørgeligt at være ung i dag, man havde en større forståelse for ungdommen før i tiden. Derudover havde de unge flere muligheder og tilbud på steder, de kunne være i. Alt er skåret væk i Vejle, men det har man ingen forståelse for. I stedet for konstant at begrænse de unge, så kom med nogle fede løsninger for dem. Giv Vejle Kommune skylden, ikke de unge, som er blevet frataget mulighederne."

Lars Therkelsen tager også de unges parti og benytter samtidig lejligheden til at lange ud efter politikere og politi:

"Gu' er det da irriterende, men nu er det fra kommunens side besluttet at bebygge hele det område, hvor ingen blev forstyrret førhen. Og fra endnu mere centralt hold har man besluttet, at alt skal lukke klokken 23 - så jeg går ud fra, at den kære politikommissær i stedet henviser de unge borgere til et bynært sted, hvor de ikke umiddelbart forstyrrer andre borgere," skriver Lars Therkelsen.

Annonce

- Så ved man, hvor de er

Mette Højer slår kammertonen an og kommer med denne opfordring:

"Jeg tænker, folk skal slappe lidt af og nyde de unge med minderne om, da man selv var. I stedet for at pege fingre ad de unge. Så husk at 99 procent af alle dem, der sidder og peger fingre ad de unge i denne tråd, var lige nøjagtig lige sådan, da de var unge."

Sidste ord i sagen får snusfornuftige Lene Aagaard Christensen, der skriver følgende:

"Når de unge er stille, laver de kunster. Så hellere høre dem. Så ved man, hvor de er."


Det er sgu sørgeligt at være ung i dag, man havde en større forståelse for ungdommen før i tiden.

Amani Naja Kawash
Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

KLUMME

Motionscyklister sætter livet på spil, når de fylder hele vejen - jeg oplevede det selv og tænkte: 'Hvordan pokker er det, I cykler?'

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Billund har succes med at få sosu-elever fastansat: - Jeg har elsket at være elev i Billund Kommune og haft fantastiske kolleger. Nu vil jeg selv være en god kollega

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Annonce