Annonce
Hedensted

Varme og højsommer - men mange besøger nyt solcenter

Simone Sobieraj kan efter de første tre måneder med solcenter i Løsning konstatere, at hendes foretagende er kommet godt fra start. Foto: Line Kyed
Simone Sobieraj overtog i forsommeren solcentret på Vestergade i Løsning. Trods højsommer og den seneste varmebølge har der været godt gang i de kunstige sole, fortæller den nye indehaver.

Løsning: Sjællandske Simone Sobieraj overtog i forsommeren solcentret på Vestergade 17 i Løsning.

Nu, tre måneder efter åbning, kan Simone Sobieraj berette om en god start for sit solcenter, hvor et skinnende nyt center med i alt tre maskiner, heraf to nye "sole", er sat til verden for at kaste den helt rette, brune tan over Løsning og omegns borgere.

Missionen synes at falde i god jord lokalt, lyder det fra Simone Sobieraj. I hvert fald har hverken hedebølger eller tropenætter i slutningen af juni afholdt solcentrets gæster i fortsat at lægge sig i de kunstige sole.

Netop den tendens er mildest talt kommet bag på den nye ejer.

- Jeg er hånden på hjertet meget overrasket over, at folk vælger de kunstige sole til, når vejret er godt og solrigt udenfor. Jeg kan dog se, at maskinerne bliver brugt i samme omfang som i forsommeren, da jeg åbnede, og det, synes jeg naturligvis, er virkelig glædeligt, for det er omkostningstungt at køre et center i stilling med renovering og nyt inventar, lyder det fra Simone Sobieraj.

Annonce

Jeg er hånden på hjertet meget overrasket over, at folk vælger de kunstige sole til, når vejret er godt og solrigt udenfor. Jeg kan dog se, at maskinerne bliver brugt i samme omfang som i forsommeren, da jeg åbnede.

Simone Sobieraj.

Tilknyttet vagt

Solcentret ændrede i forbindelse med ejerskiftet navn fra Meddo Solcenter til Beauty Tan, og så har det fået tilknyttet et lokalt vagtværn, KB Vagt fra Øster Snede.

- Jeg har valgt den løsning, så mine kunder i ro og mag kan lægge sig trygt til rette, fortæller Simone Sobieraj, der desuden har fået sat et overvågningskamera op i centrets entré.

Simone Sobieraj er oprindeligt fra Gilleleje og er nu landet i Gl. Sole med sin kæreste, der er født og opvokset i byen.

Ved siden af sit erhverv som solcenter-indehaver i det jyske har Simone Sobieraj i mange år arbejdet inden for tandlægefaget. 1. april sidste år valgte hun at blive selvstændig og arbejder nu sideløbende i vikariater hos tandlæger rundt i hele landet.

Udover Løsning-centret har Simone Sobieraj desuden overtaget solcentret i Møllegade i Hornsyld. Også her planlægger hun på sigt at renovere centret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Fra ondt til værre: Gammelhavn vil være lukket i månedsvis, forudser Trefor-direktør

Annonce