Annonce
VB

VB-anføreren: 0-0 er for farligt

Anfører Jacob Schoop mener, at der er 5-10 procent mere i VB-mandskabet end det, holdet viste i Hobro. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
VB-anfører Jacob Schoop afviser at spille efter 0-0 mod Hobro, som ellers rækker til den samlede sejr og fortsat liv i Superligaen.
Annonce

Vejle: Det gav ro, at Vejle Boldklub for en uge siden vandt 1-0 i Hobro og sikrede sig et godt udgangspunkt i de igangværende playoff-kampe mod kronjyderne.

Men i mål er VB’erne langt fra. Det kræver et brugbart resultat, når klubberne søndag mødes på Vejle Stadion.

Og et brugbart resultat er for eksempel 0-0, for det sender VB videre med samlet 1-0. 0-0 er dog ikke et resultat, VB’erne skal spille efter. I al fald ikke efter Jacob Schoops vurdering.

- Vi skal ud for at vinde. Det er alt for farligt, hvis vi spiller efter uafgjort, for så skal der ikke meget til, inden det tipper til Hobros fordel, siger VB-anføreren.

Playoff-kampene afgøres efter samme princip, som bruges i de europæiske klubturneringer. I tilfælde af lighed er flest scorede udebanemål afgørende, så vinder Hobro med 2-1, 3-2 og så videre, er Hobro videre til playoff-opgør mod 1. divisions nummer to og VB i næste sæson 1. divisionshold. En Hobro-sejr på 1-0 betyder forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, mens VB-sejr og uafgjort sender VB videre og Hobro ned.

Vi er bedre hjemme end ude, og når vi slog dem ude, giver det os ekstra tro på, at vi også kan gøre det hjemme.

Jacob Schoop, VB-anfører

Annonce

Der manglede 5-10 procent i Hobro

Sejren i Hobro gavnede ifølge Jacob Schoop selvtilliden hos VB’erne.

For VB var der tale om sæsonens første udesejr, og den kom ifølge Schoop på et yderst belejligt tidspunkt.

- Vi er bedre hjemme end ude, og når vi slog dem ude, giver det os ekstra tro på, at vi også kan gøre det hjemme, siger han.

Og så mener Jacob Schoop, at VB-mandskabet ikke helt ramte niveau i Hobro.

- Jeg ved godt, at nerver nok spillede ind, og det var specielt i begyndelsen af kampen, men jeg ved også, at vi kan spille meget bedre, end vi gjorde i Hobro, siger han og fortsætter:

- Der manglede 5-10 procent, og finder vi alle samme de procent til returkampen, ser det lovende ud.

Returkampen spilles på et velbesøgt Vejle Stadion, da samtlige billetter til søndagens kamp er væk, hvilket Jacob Schoop:

- Vi mærkede, hvad et fyldt stadion betyder, da vi for et år siden mødte FC Fredericia og i sommer AGF. Det betyder virkelig noget for os, når der er mange mennesker på stadion, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce