Annonce
Vejle Boldklub

VB-anføreren er fiberskadet, men han håber at nå forårspremieren

De seneste uger har VB-anfører Jacob Schoop tilbragte masser af tid i styrketræningslokalet, men det lysner og i næste uge får han kunstgræs under fødderne. Arkivfoto: Mette Mørk
Jacob Schoop forventer, at han i begyndelsen af næste uge begynder at træne med de øvrige.
Annonce

Vejle: Det er en lille fiberskade i den ene lægmuskel, som i øjeblikket generer Jacob Schoop. Skaden betyder, at Schoop holdes ude af den almindelige træning og testkampene, og den kan komme i vejen for VB-anførerens deltagelse i forårspremieren.

- Jeg håber, jeg bliver klar, men det må tiden vise, siger han med henblik på årets første kamp om point; opgøret 2. februar på Vejle Stadion mod AGF.

Skaden opstod, da Jacob Schoop i jule- og nytårspausen snørrede løbeskoene for at holde sig i gang.

- Jeg troede, der bare var tale om lidt ømhed og løb videre, fortæller Jacob Schoop.

Men ømheden fortsatte, da Jacob Schoop 5. januar mødte ind efter ferien og tog fat på forberedelserne til den kommende halvsæson. Han kom dog aldrig for alvor i gang sammen med de øvrige.

- Jeg prøvede at træne med, men efter en halv time gjorde det for ondt til, at jeg kunne fortsætte, siger han.

Annonce

Normalt mærkes en fiberskade

I stedet gik Schoop i styrketræningslokalet, og da ømheden fortsatte, endte det med en scanning. Scanning, som blev foretaget tidligere på ugen, viste, at der er tale om en lille fiberskade.

- Normalt mærker man, når der opstår en fiberskabe, siger Jacob Schoop og fortsætter:

- Den hér kom, uden jeg opdagede den, og på den led er der tale om en noget atypisk fiberskader.

Der er tale om en mindre fiberskade, og normalt kræver den slags en pause på tre-fire uger, og dermed satser Jacob Schoop på, at han snart er tilbage på træningsbanen.

- Vi regner fra 5. januar, så i næste uge skulle jeg gerne være med igen, siger han.

Det er blot én uge inden forårspremieren, men alligevel håber Jacob Schoop, han når at blive klar.

- Det er kun én måned siden, at jeg senest spillede superliga-kamp, og jeg har trænet hårdt i fittnes-lokalet, så fysisk er min form god, siger han.


Det er kun én måned siden, at jeg senest spillede superliga-kamp, og jeg har trænet hårdt i fittnes-lokalet, så fysisk er min form god.

VB-anfører Jacob Schoop


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce