Annonce
Vejle Boldklub

VB-back efter nederlag: Blev for meget frem, tilbage og kaos

Malte Amundsen og VB tabte for anden kamp i træk hjemme på Vejle Stadion, da det søndag blev til nederlag mod Brøndby. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der er ifølge Malte Amundsen ingen grund til bekymring, selvom Vejle Boldklub står med ét point i sine seneste tre kampe.

Vejle: For meget foregik på Brøndbys præmisser, da holdet fra den københavnske vestegn søndag gæstede Vejle Stadion.

Brøndby vandt kampen med 2-0 på mål sat ind i første halvlegs tillægstid og cirka 10 minutter før tid.

- Jeg så det som en lige kamp, men vi begik nok lidt flere fejl, end Brøndby gjorde, sagde Malte Amundsen efter kampen og fortsatte:

Annonce

- Det blev en kamp, som foregik på Brøndbys præmisser. Det blev for meget frem, tilbage og noget kaos. Det er sådan, Brøndby gerne vil spille.

VB’erne var ifølge venstrebacken ikke dygtige nok til at holde fast i bolden og få sat spillet.

- Vi mistede for mange bolde, og det skete ofte på dumme steder. Og så forærede vi nærmest to mål væk – det er for dårligt, vi lukkede mål ind i de situationer, sagde han.

Samtidig manglede der effektivitet, når VB kom til muligheder, for mulighederne var der.

- Kampen viste, at vi sagtens kan være med, og Brøndby er i al fald ikke et hold, som er langt bedre end os, mente Malte Amundsen.

Ingen grund til bekymring

Kampen var VB’s tredje på stribe uden sejr, og de seneste tre kampe har kastet blot ét point af sig i form af uafgjort i Farum mod FC Nordsjælland, mens det inden blev til nederlag på Vejle Stadion til Randers FC.

Er der grund til at være lidt bekymret på jeres vegne?

- Nej, det mener jeg ikke. Vi spillede en flot kamp mod FC Nordsjælland, og i dag (søndag, red.) viste vi, at vi kan være med mod et hold som Brøndby, svarede Malte Amundsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce