Annonce
VB

VB-direktør: Dommeren skal sikkert fra banen

Der var en del tumult, da dommer Peter Munch Larsen forlod banen efter søndagens kamp på Vejle Stadion. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Baneløberen og de to skraldespands-kastere fra søndagens kamp på Vejle Stadion får lange karantæner og store bøder.

Vejle: Det får konsekvens, at der opstod halv-tumultariske scener, da dommer Peter Munch Larsen søndag forlod Vejle Stadion.

Efter flere kontroversielle episoder undervejs i kampen var hjemmepublikum mildt sagt utilfreds med Munch Larsens ledelse af opgøret. Derfor valgte mange at forsamle sig ved spillertunnellen, da dommeren forlod banen, og Munch Larsen blev overdænget med skældsord og fik en enkelt fadøl smidt efter sig.

- Vi skal sikre, at dommerne i fremtiden kommer sikkert til og fra banen, så vi undgår det, der skete søndag, siger, Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub.

Først og fremmest skal der være tilstrækkeligt med sikkerhedsfolk, som sikrer, at noget tilsvarende i fremtiden undgås.

Desuden indgår der ifølge Henrik Tønder i overvejelserne, om der skal anskaffes en mobil spillertunnel. Sådan en bruges i blandt andet Esbjerg, hvor spillerudgangen er placeret i det hjørne af stadion, hvor vestjydernes mest ivrige fans er samlet. Den mobile spillertunnel rulles ud, når spillere, trænere og dommere skal til og fra banen og sikrer, at det foregår i god ro og orden.

Vi skal sikre, at dommerne i fremtiden kommer sikkert til og fra banen.

Henrik Tønder, VB-direktør

Lange karantæner og store bøder

Der var også ballade under kampen i form af en baneløber, og så blev der kastet to store skraldespande ind på banen.

Baneløberen og de to skraldespands-kastere er identificeret, og de kan se frem til karantæne på Vejle Stadion og en bøde.

Henrik Tønder ønsker ikke at oplyse karantænens længde eller bødens størrelse, men begge dele er ifølge VB-direktøren af en anseelig størrelse.

Desuden er sagerne overgivet til politiet.

Det er Fodboldens Disciplinærinstans, som skal tage stilling til, hvordan VB skal straffes i forhold til de ting, som skete på Vejle Stadion. Instansen har endnu ikke holdt møde og diskuteret episoderne fra søndagens kamp.

Allerede på forhånd må VB forvente, at én af klubbens trænere kommer i karantæne. Det er den fysiske træner Gabriele Faccia, som dommer Peter Munch Larsen efter kampen indberettede. Italieneren kan formentlig se frem til karantæne, da det ikke er første gang, han er involveret i kontroverser på sidelinjen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce