Annonce
VB

VB-direktør: Vi skal hurtig retur til Superligaen

Der var flere end 9000 tilskuere på Vejle Stadion til den sidste superliga-kamp i denne omgang. Står det til VB-direktør Henrik Tønder, skal klubben retur i en fart. Foto: Yilmaz Polat
Henrik Tønder kaldte det en enorm skuffelse, at det blot blev til én sæson i den bedste række.
Annonce

Vejle: Hos Vejle Boldklub er planen klar i forhold til næste sæson: VB skal retur til Superligaen.

- Vi skal hurtigt tilbage, slog Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub, fast umiddelbart efter, at vejlenserne søndag røg ud af Superligaen.

Hjemme tabte VB med 2-0, og dermed endte det med samlet nederlag på 2-1 i playoff-kampene mod Hobro. Hobro er klar til endnu en playoff-runde mod 1. divisions nummer to, mens VB røg ud af Superligaen.

- Vi har en langsigtet plan om, at vi skal være en fast bestanddel af Superligaen, og det ændrer det her ikke noget på, sagde Henrik Tønder.

Annonce

Fastholder nuværende setup

Der kommer ifølge VB-direktøren til at ske justeringer, for nedrykningen koster et anseeligt millionbeløb, uden Henrik Tønder hverken ville eller kunne sætte tal på. Der er dog formentlig tale om, at nedrykningen koster VB et to-cifret millionbeløb alene i mistede tv-indtægter.

- Der kommer til at ske justeringer i vores spillertrup, men det var sket, uanset om vi var rykket ned eller ej, siger Henrik Tønder.

VB-direktøren kaldte nedrykningen for en enorm skuffelse, som var svær at sætte ord på:

- Vi må konstatere, at kigger vi over hele sæsonen, har vi ikke været dygtige nok.

På trænerposten er Constatin Gâlcă på kontrakt yderligere én sæson, og Henrik Tønder sagde, at nedrykningen ikke får konsekvenser for rumæneren, som tidligere på foråret tog over, da Adolfo Sormani sagde op.

- Vi har et stærkt setup omkring vores førstehold og generelt i hele vores klub, og det har vi tænkt os at fastholde, sagde Henrik Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce