Annonce
VB

VB er atter med i reserveligaen

Lundrim Hetemi (i forgrunden) hører til de spillere i VB-truppen, som i efteråret ikke fik ret meget spilletid og givet kan se frem til kampe i reserveligaen. Arkivfoto: Mette Mørk
I løbet af foråret kommer Vejle Boldklub op mod reserverne fra FC Nordsjælland, Brøndby og Lyngby.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub er atter med i reserveligaen.

I foråret 2020 er VB placeret i pulje 2 sammen med FC Nordsjælland, Brøndby og Lyngby.

- I efteråret havde vi en del spillere, som ikke fik ret mange minutter. Det får de mulighed for nu, når vi får kampene i reserveligaen, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

VB var i sidste sæson med i reserveligaen, da superliga-holdene er obligatoriske deltagere, mens nedrykkere fra Superligaen er med, hvis de ønsker det, mens hold fra 1. division kan søge om deltagelse. I sommer sagde VB nej tak til reserveligaen, men nu er holdningen i Nørreskoven en anden.

Jacob Krüger forventer, at det bliver trænerassistent Morten Bisgaard og træneren for klubbens hold i U19 Ligaen, Steffen Kielstrup, som får ansvaret på sidelinjen i forbindelse med reserveliga-kampene.

I efteråret kom VB til dels om ved de manglede kampe til reserverne ved at lave flere træningskampe, men de bliver ikke nødvendige i foråret 2020. I efteråret havde VB besøg af norske Haugesund, og spillede desuden mod FC Sydvest og et hold fra Ghana, som var på besøg i Danmark.

VB’s første kamp i reserveligaen er programsat til mandag 24. februar, når det gælder en hjemmekamp mod Lyngby. Kampen spilles to dage efter, at VB kommer hjem fra træningslejren i Portugal og en lille uge inden forårspremieren i 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce