Annonce
VB

VB er i gang igen, men en halv snes manglede

VB-træner Constantin Gâlcă havde torsdag spillerne samlet, siden de for cirka tre uger siden drog på sommerferie. Foto: Yilmaz Polat
Imed Louati og Vladis Emmerson er sammen med Allan Sousa på vej væk fra VB og deltog ikke, da VB-mandskabet torsdag indledte forberedelserne til den kommende sæson.
Annonce

Vejle: Der manglede tæt på en halv snes spillere, da Vejle Boldklub torsdag tog fat på forberedelserne til den kommende sæson.

I løbet af de kommende dage er hovedparten tilbage i Vejle, mens tre-fire stykker formentlig spiller på andre adresser, når sæsonen begynder.

Allan Sousa, Imed Louati og Vladis Emmerson var fraværende, da der aktivitet på transfermarkedet omkring dem.

- Det er spillere, vi på nuværende tidspunkt nok ikke forventer, spiller hos os i næste sæson, og derfor er de ikke mødt, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Ifølge Jacob Krüger er der endnu ikke taget stilling til, hvornår der tages stilling til, om de skal retur til VB, hvis det glipper med et skifte.

Annonce

Heller ingen Hallberg

Heller ikke Melker Hallberg var tilstede, og det kunne tyde på, at den svenske midtbanespillers fodboldfremtid næppe heller ligger i Vejle Boldklub.

Desuden manglede Viljormur Davidsen og Ylber Ramadani, som begge får lidt ekstra ferie på grund af deltagelse i landskampe. De forventes tilbage tirsdag 25. juni. Tobias Mølgaard møder ind fredag 21. juni, og Wang Zhenao er mandag 24. juni tilbage i Vejle.

Yderligere to deltog ikke på græsset og tilbragte i stedet tiden i styrketræningslokalet. Adam Jakobsen og Malte Amundsen døjer skader, men begge forventes tilbage på træningsbanen i løbet af overskuelig fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce