Annonce
Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: VB vandt og er tilbage i Superligaen

Vejle Boldklub gjorde tirsdag aften arbejdet færdigt med en sejr på 1-0 over Nykøbing FC.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub er efter én sæsons fravær tilbage i Superligaen.

Tirsdag aften var kravet ét point hjemme mod Nykøbing FC, men VB tog alle tre med en sejr på 1-0. Målet scorede Ylber Ramdani i anden halvleg på et langskud efter god hjælp fra Nykøbing FC’s målmand, som måtte se bolden smutte igennem lapperne.

Nogen stor kamp var der ikke tale om, men det generede vist ingen på Vejle Stadion.

Constantin Galca har efter genstarten fra kamp til kamp byttet flittigt ud i startopstillingen, men mod Nykøbing FC gav VB-træneren genvalg til de 11, som også begyndte kampen fire dage tidligere, da VB vandt 2-0 i Hjørring over Vendsyssel.

I begyndelsen lignede det en glimrende idé, da VB i de første minutter havde et par gode opløb i venstre side, uden det dog førte til chancer.

Thomas Gundelund og VB sikrede sig tirsdag aften oprykning til Superligaen med en sejr over Nykøbing FC. Arkivfoto: Mette Mørk

Nykøbing FC kom til Vejle i nød for point i kampen for at blive i 1. division, og det kunne ses. Falstringerne gik frisk til sagen, og i løbet af de første 45 minutter lykkedes det et par gange gæsterne at få sat noget sammen, uden det dog førte til helt oplagte målchancer.

Heller ikke VB vadede i muligheder. Med lidt god vilje skabte VB i løbet af første halvleg et par halve muligheder men heller ikke mere.

Generelt var første halvleg præget af alt for mange fejlafleveringer fra VB-holdets side, og det gav en rodet og ujævn første halvleg.

VB kom bedre ud til anden halvleg, uden det dog var decideret overbevisende.

Værterne kom til et par halve muligheder, inden der kom en stor gave fra gæsternes målmand Jannich Storch. Ylber Ramdani sendte et langskud af sted, som det så ud til, at Storch havde under fuld kontrol, men bolden smuttede mellem hænderne og i mål.

Scoringen gav selvsagt ro hos hjemmeholdet, som fik bedre kontrol over kampen.

Gæsterne bed dog fortsat fra sig, og efter en god time faldt kampens første store chancer. Gæsterne satte en fin kontra op, og det endte med et indlæg fandt vej til den store angriber Mathias Kristensen, men i fri position få meter fra mål formåede Mathias Kristensen at dirigere bolden udenom rammen.

VB var dog farligst i den resterende del af kampen, og et par gange var Finnbogason tæt på. Blandt andet tog Sergiy Gryn et halvbaneløb med bolden og serverede den for Finnbogason, og VB-topscorerens afslutning fejlede ikke noget, men Jannich Storch klarede.

I slutfasen forsøgte gæsterne at fremtvinge et måske livsvigtigt point, mens VB mest af alt bare skulle have tiden til at gå, da 1-0 rigeligt rakte til oprykning.

VB spiller igen søndag 19. juli, og det er igen på Vejle Stadion. Modstanderen er rækkens nummer to, Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Annonce