Annonce
Vejle Boldklub

VB’er: Jeg troede, knoglen var på vej ud gennem huden

Lukas Engel døjer fortsat med en ømhed, men han både spiller og træner. Arkivfoto: Mette Mørk
Vejle Boldklubs Lukas Engel frygtede, at også den venstre hånd måtte i gips, efter han blev trådt over den på Brøndby Stadion.

Vejle: Lukas Engel nåede at tænke ”åh nej ikke også den hånd”, da han lå i græsset på Brøndby Stadion og kiggede på sin venstre hånd.

- Jeg var sikker på, at den store bule på min venstre hånd skyldtes, at knoglen var på vej ud, siger Lukas Engel og fortsætter:

- Men heldigvis viste det sig bare at være en hævelse på grund af en stor væskeansamling i hånden.

Derfor slap Lukas Engel for, at også venstre hånd skulle en tur i gips. Den højre måtte to uger tidligere i gips, da han brækkede i knogle i hånden i forbindelse med VB’s udekamp mod Sønderjyske. Der var fremskaffet en skinne, der betød, at han kunne være med søndag mod Brøndby.

Uheldet i Brøndby skete efter cirka en times spil af søndagens superligakamp, da Lukas Engel lå ned og blev trådt over hånden af én af Brøndbyspillerne. Han så ikke hvem, og der var tale om et hændeligt uheld.

Umiddelbart efter blev Lukas Engel taget ud og kørt på sygehuset. Dér konstaterede de, at han slap med knubs.

Det er dog knubs, som tager en rum tid, inden de fortager sig. Der er tre sår - aftryk af dele af Brøndbyspillerens støvlebund - på Lukas Engels venstre hånd, og så er den fortsat hævet.

- Hånden er stadig ret øm, men jeg har ingen problemer i forhold til at træne og spille kamp, siger Lukas Engel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce