Annonce
VB

VB’erne enige om at forære AGF et mål

VB-træner Constantin Gâlcă var noget uforstående i forhold til det, som foregik på banen, da VB søndag tabte til AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
VB-træner Constantin Gâlcă var tilfreds med spillernes indsats, selvom det hjemme på Vejle Stadion blev til nederlag mod AGF.
Annonce

Vejle: I VB-lejren var der bred enighed om, at AGF skulle foræres et mål, efter VB kom foran 1-0 på en scoring sat ind efter et dommerkast.

Vladlen Yurchenko sparkede bolden i mål efter et dommerkast i en situation, hvor det lignede, at ukraineren bare ville sparke bolden ned til AGF-målmand Kamil Grabara, men det endte med, at bolden røg over Grabara og direkte i kassen.

- Vi tog beslutningen i fællesskab, sagde VB-anfører Jacob Schoop efter kampen.

Schoop så ikke selv, da Yurchenko sparkede bolden i kassen, men anføreren var ikke i tvivl om, hvad der skulle ske.

- Vi vil ikke vinde på sådan et mål, og det var der bred enighed om, sagde Schoop.

Den hektiske forestilling på Vejle Stadion bød på yderligere fem mål, og det endte med AGF-sejr på 4-2.

- Det var en kamp med høj intensitet, som begge hold ville vinde, og så blev kampen meget præget af dommerens kendelser - det kunne alle jo se, sagde Schoop, som mildt sagt ikke virkede videre tilfreds med Peter Munch Larsens ledelse af kampen.

Annonce

Sker vist kun i Danmark

Også VB-træner Constantin Gâlcă virkede uforstående overfor noget af det, som foregik i løbet af de 90 minutter på Vejle Stadion.

- Det skete en hel masse undervejs i kampen, og noget af det er vist kun i Danmark, at den slags kan ske, lød det diplomatisk fra Gâlcă.

Han var generelt tilfreds med spillernes indsat, for de gjorde efter rumænerens vurdering det, de kunne.

- De arbejdede hårdt, og det var tæt på, at det lykkedes for os – vi havde mulighederne, selvom vi spillede med 10 mand, sagde Constantin Gâlcă.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Vejle

Se de nyeste smittetal her: Nu er Vejle kommet under en nærmest magisk grænse

Annonce