Annonce
Vejle Boldklub

VB'erne tilbage på træningsbanen, men én manglede - han er smittet med coronavirus

Sergiy Gryn må vente mindst en uges tid, inden han er tilbage på træningsbanen med de øvrige. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sergiy Gryn var ikke med, da VB-truppen tirsdag tog fat på træningen – ukraineren er  som den anden VB'er smittet med corona-virus.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub måtte undvære en enkelt spiller, da truppen tirsdag fat på forberedelserne til den kommende sæson.

Mandag blev alle i førsteholdstruppen sammen med trænere og ledere coronatestet, og en enkelt viste sig positiv.

Det var Sergiy Gryns, og dermed er den ukrainske offensiv-spiller ude af træning og er gået i selvisolation. Der går mindst en uges tid, inden Gryn er tilbage i træning.

Når Sergiy Gryn er tilbage i træning, skal han den første uge igennem et genoptræningsprogram, inden han kan indgå på lige fod med de øvrige.

Der er anden gang, at en VB-spiller smittes med corona-virus. Også da spillerne mødte ind efter forårets lange coronapause og genoptog træningen, blev én spiller testet positiv. Ved den lejlighed offentliggjorde klubben ikke navnet på den smittede spiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce