Annonce
Vejle

VB-fan fylder 50 år

Thomas Hundsbæk, kommunikationschef i 3F og chefredaktør på Fagbladet 3F fylder 50 år den 15. august. Pr-foto: Claus Bech
Annonce

50 år: Den 15. august kan Thomas Hundsbæk, der er opvokset i Vejle, fejre sin 50-års fødselsdag. Han er uddannet journalist og har i over to år været både chefredaktør på Fagbladet 3F og kommunikationschef i selvsamme fagforbund.

For 30 år siden blev han student fra Rosborg Gymnasium og otte år senere fulgte en færdiggjort uddannelse som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Dernæst fulgte otte år som journalist på Politiken, indtil han begyndte som nyhedsredaktør på Berlingske.

På hans CV er der også står der også kommunikationschef i Mellemfolkeligt Samvirke, spindoktor for daværende ministre Christian Friis Bach og Sophie Carsten Nielsen.

I fritiden sejler han kajak, læser, løber og nyder at lave mad, når han altså ikke lige følger intensivt med i Vejle Boldklubs kampe.

I dag bor han på Østerbro i København og er far til fire døtre på syv, 12, 16 og 20 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce