Annonce
VB

VB fejlede i anden halvleg og tabte til nabo-rivalen

Mads Greve spillede med i den gode halvleg - den første - da VB lørdag mødte Kolding IF og tabte med 4-3. Arkivfoto: Mette Mørk
VB spillede en god første halvleg mod Kolding IF, mens indsatsen efter pausen lod meget tilbage at ønske. Det endte med VB-nederlag på 4-3 efter pauseføring på 3-1.
Annonce

Vejle: En god og en dårlig - en meget dårlig - halvleg.

Sådan karakteriserede VB-træner Constantin Gâlcă lørdagens testkamp mod Kolding IF, og ingen, som kiggede med i VB Parken, bør anfægte den karakteristik.

VB spillede en fin første halvleg og gik til pausen foran med 3-1, men i anden halvleg tog tingene en for VB-mandskabet skidt drejning, og det endte med, at Kolding IF drog hjem med en sejr på 4-3.

- I første halvleg spillede vi godt og med den rigtige attitude, sagde Constantin Gâlcă, som også roste presspillet og en defensiv, der stod kompakt.

De stik modsatte gloser brugte VB-træneren om det, der foregik i anden halvleg.

- Det vigtigste, vi manglede, var fight og en ordentlig attitude, sagde Constantin Gâlcă.

VB-Kolding IF 3-4 (3-1)

VB-Kolding IF 3-4 (3-1)

Træningskamp

Mål: 1-0 Lucas Jensen (4.), 1-1 Denis Fazlagic (17.), 2-1 Tobias Sommer (24.), 3-1 Leonel Montano (40.), 3-2 Jeppe Hansen (66.), 3-3 Simon Smidt (80.), 3-4 Simon Smidt (90.).

VB (første halvleg): Thomas Hagelskjær - Thomas Gundelund, Mads Greve, Mads Lauritsen, Viljormur Davidsen - Jacob Schoop, Lundrim Hetemi, Tobias Sommer - Lucas Jensen, Adam Jakobsen, Leonel Montano.

VB (anden halvleg): Gianluca Zanette - Tobias Mølgaard, Nicolas Dantas, Juhani Ojala, Villads Rasmussen - Alexander Jensen, Ylber Ramadani, Diego Montiel - Jonas Andersen, Wahid Fagir, Magnus Grødem.

Annonce

Godkendt indsats af unge Sommer

Som det var tilfældet en uge tidligere stillede VB med ét hold i første halvleg og et andet efter pausen.

Anført af en veloplagt Jacob Schoop sad VB’erne på det meste i første halvleg, og pauseføringen på 3-1 forekom i underkanten af det fortjente i forhold til spil og chancer. VB satte flere fine offensive aktioner sammen, og defensiven gav ikke ret meget væk.

Blandt startspillerne i første halvleg var unge Tobias Sommer. VB og Tobias Sommer, som normalt er med på klubbens hold i U19 Ligaen, indgik få dage inden kampen en fuldtidsaftale, og vurderet på de 45 minutter mod Kolding IF ligner det en god idé; Tobias Sommer gjorde det godt og fik desuden scoret, da han efter en fejl af Kolding IF’s målmand bragte VB foran med 2-1.

Annonce

VB-defensiven vaklede

I anden halvleg stillede VB med et på papiret lidt dårligere hold end i første halvleg, men alligevel skuffede det fælt.

De første 15-20 minutter forløb udmærket, men langsomt gik gassen af vejlenserne. De 11, som spillede første halvleg, virkede friske i både tanke og handling, mens de 11 i anden halvleg ærligt talt så tunge ud på samme parametre.

Offensivt skete der ikke meget, og defensivt virkede vakkelvorn, og på Kolding IF’s højre kant fik den tidligere VB’er Christian Kudsk alt for god tid og plads, og det udnyttede Kudsk på glimrende vis med oplæg til to Kolding IF-scoringer.

I slutfasen følte VB’erne sig snydt for et straffespark, da Magnus Grødem blev væltet i Kolding IF’s straffesparksfelt, men dommeren vinkede afværgende, og kort efter slog Kolding IF til med scoringen til slutfacit 4-3.

Annonce

Fem mand manglede

VB spillede uden førstemålmand Indy Groothuizen, som er ude på grund af en overbelastet skulder, og desuden kiggede Malte Amundsen, Arbnor Mucolli og Sergiy Gryn på.

Amundsen er i gang med genoptræningen efter en ledbåndsskade i sit ene knæ, mens Mucolli og Gryn stod over på grund af problemer i småtingsafdelingen.

Og så manglede VB Kjartan Finnbogason, som få dage tidligere kom retur til Danmark efter en træningstur til USA med Islands ligalandshold.

I al fald Finnbogason er ifølge Constantin Gâlcă med, når VB spiller næste gang, og det sker allerede på onsdag, når det ude gælder superliga-mandskabet Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce