Annonce
Sport

VB floppede på hjemmebane

Vejle mod Brønshøj - endnu en nedtur. Foto: Mette Mørk
fodbold - VB spillede søndag eftermiddag den første af tre hjemmekampe på en uge, og det gjorde vejlenserne uden skadede Niels Bisp og Lasse Kronborg, mens Denis Fazlagic sad uden for på grund af karantæne.

På Vejle Stadion mødte VB'erne Brønshøj, og opgøret sluttede 1-0 til gæsterne efter Casper Henningsens tidligere scoring.

VB'erne floppede generelt over 90 minuttter, og der kunne ikke indvendes noget imod københavnernes sejr. Dertil skabte hjemmeholdet ganske enkelt for lidt, mens Brønshøj arbejdede stenhårdt for at forsvare den smalle føring.Opgøret var ikke engang fem minutter gammel, da gæsterne scorede det, som skulle vise sig at blive et sejrsmål.

Casper Henningsen vandrede fra højre midtbane på tværs foran VB's forsvar, og en enkel stikning i dybden rykkede han på - og var helt fri. Han fangede VB-målmand Kristian Fæste på mellemhånd, og efter et par forsøg, sparkede Casper Henningsen fra en spids vinkel bolden i det tomme mål.

Nicolaj Agger fik dog hurtigt muligheden for at svare igen, da Henrik Bødker med en fremragende aflevering spillede VB-angriberen helt fri. Han tabte dog den direkte duel med Brønshøj-målmand Nicklas Dannevang, som også klarede et forsøg fra Azer Busuladzic efter et kvarters spil.
Kristian Fæste reddede VB fra et endnu større nederlag mod Brønshøj. Arkivfoto
Mere præsterede VB ikke i de første 45 minutter, som blev spillet i et fornærmende lavt tempo uden inspiration af nogen art.

I stedet havde Brønshøj to store muligheder for at score yderligere inden pausen, men Danny Königs hovedstød sneg sig lige forbi, mens Valon Ljutis skud også røg forbi den ene opstander.Efter pausen blev det ikke bedre for værterne, der kun producerede sporadiske forsøg, og der var få af dem.

Gæsterne fik igen de største chancer, men Kristian Fæste i VB-målet viste fint niveau et par gange. Først da en helt fri Jacob Berthelsen fik en hovedstødschance, og Kristian Fæste var også på plads, da Danny König forsøgte sig efter et kontraangreb.

Der blev dog ikke scoret i en chancefattig og langt fra underholdende anden halvleg, og dermed fik VB-mandskabet den værst tænkelige begyndelse på en uge med tre hjemmekampe - og bundregionen i landets næstbedste række er fortsat faretruende nær.Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Vejle For abonnenter

Konkurstruet daginstitution reddet to dage før lønningsdag: 'Det ville være en særdeles alvorlig situation'

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE For abonnenter

92-årige Jørn kan fortsat hverken komme ind eller ud af sit 'handicapfjendtlige' hjem: - Hvis der opstår brand, når jeg nok ikke ud

Jelling For abonnenter

Borgmesteren holdt på hemmeligheden i en uge: 51 millioner kroner bliver drysset ud over Jelling - læs hvordan monumentområdet skal gøres færdigt

Hedensted

Deltag i debatten: Hvordan løser vi problemet med uro og hærværk i Hedensted?

Billund For abonnenter

Forældre råber op efter skolehelvede for 10-årige Kristian: Er det sådan, børn med en diagnose skal behandles?

Vejle

Se video: De ønsker mere hjælp og mindre bureaukrati - her er løfterne fra fire byrådsaspiranter til mennesker med handicap

Vejle For abonnenter

Landsby opgiver at skaffe penge til ny dagligvarebutik - nu rettes det sidste spinkle håb mod de store discountkæder

Sport

Hansson blev buhet ud af sin gamle hjemmebane: - Det må betyde, at jeg har gjort noget rigtigt

Vejle

Energipriser på himmelflugt: Sådan bliver regningen for 60.000 varmekunder i Vejle, Fredericia og Kolding

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Egtved For abonnenter

Livsfarligt våben lå frit tilgængeligt, og medarbejdere kunne risikere at falde i gylletank: Landmand får adskillige påbud for ikke at sikre forsvarlige arbejdsforhold

Vejle

Finalefeltet til Årets Bil er nærmest helt elektrisk: Se hvilke syv biler, der kvalificerede sig

Annonce