Annonce
VB

VB forlænger med central forsvarsspiller

Mads Lauritsen sluttede sæsonen som fast mand, efter han tilbragte flere perioder af sæsonen på bænken. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Mads Lauritsen på kontrakt i Vejle Boldklub til sommeren 2021, så klubben har nu midterforsvaret på plads til næste sæson.

Vejle: Vejle Boldklub og Mads Lauritsen forlænger samarbejdet med halvandet år, så spiller og klub har papir på hinanden til sommeren 2021.

Mads Lauritsens nuværende aftale løb til udgangen af året.

- Han er en spiller, som altid gør alt, hvad han kan, og så er han en spiller med en fantastisk attitude, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Mads Lauritsen, der er 26 år, kom for cirka halvandet år siden til VB fra Thisted, og han tilbragte hovedparten af sit første halve år i klubben på udskiftningsbænken.

- Mads Lauritsen er en spiller, som aldrig brokker sig, og han har i sin tid i klubben vist, at han altid er klar, når der er brug for ham, siger Jacob Krüger.

Annonce

Sluttede som fast mand

Og der blev brug for Mads Lauritsen, da daværende træner Adolfo Sormani i foråret 2018 skiftede system og gik over til en tremands-bagkæde.

Mads Lauritsen trådte ind ved siden af Mads Greve og Rasmus Lauritsen, og den manøvre vendte tingene for VB, som efter en problematisk indledning på 2018 endte med at rykke op i Superligaen.

I alt står Mads Lauritsen, der sluttede den netop afviklede sæson som fast mand i VB’s startformation, noteret for 36 kampe for VB, og han har scoret to gange.

- Nu har vi hele næste sæson aftale med Mads Greve og Mads Lauritsen, og dermed råder vi over mindst to stærke centrale forsvarsspillere, siger Jacob Krüger.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce