Annonce
VB

VB forlænger med back: Han kan gå en stor fremtid i møde

Tobias Mølgaard havde et år tilbage af sin aftale med VB, men den er nu forlænget med yderligere to. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
22-årige Tobias Mølgaard er nu på kontrakt hos Vejle Boldklub til sommeren 2022.

Vejle: Tobias Mølgaard og Vejle Boldklub forlænger samarbejdet med yderligere to år.

Mølgaard og VB havde i forvejen papir på hinanden frem til sommeren 2020, men med den nye aftale er spiller og klub bundet til hinanden frem til udgangen af juni 2022.

- Mølgaard er ærgerrig spiller med en god fysisk og med fart, og efter min vurdering hører han til blandt de spillere, som overraskede mest i Superligaen, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Tobias Mølgaard kom til VB i sommeren 2018 fra Thisted og etablerede sig hurtig som fast mand på VB-mandskabet under daværende træner Adolfo Sormani. Da VB i marts skiltes med Sormani og i stedet ansatte Constantin Gâlcă, røg Tobias Mølgaard som en af de første af holdet, men han spillede sig tilbage.

- Jeg tror, det mest skyldtes, at Gâlcă ikke kendte Mølgaard så godt, for efterfølgende var han meget tilfreds med ham, siger Jacob Krüger.

Annonce

Fra god til virkelige god

Tobias Mølgaard, som midt i juni fylder 23 år, er ifølge Krüger en spiller, som fortsat kan udvikle sig og gå fra det, Krüger kalder en god back til en virkelig god back.

- Han kan bygge lidt mere på i sit spil med bolden, og kan han i fremtiden bidrage med flere assists og måske nogle mål, går en han stor fremtid i møde, mener Jacob Krüger.

I alt står Tobias Mølgaard noteret for 22 kampe for VB og har endnu sin første scoring til gode.

VB har de seneste dage forlænget samarbejdet med to spillere; Mads Lauritsen og Kjartan Finnbogason, som begge er på kontrakter til sommeren 2021.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce