Annonce
Vejle Boldklub

VB forstærker sig i målet: Henter svensk målmand med masser af kampe i Allsvenskan

Alexander Brunst får svensk konkurrent, da VB har hentet målmanden Lucas Hâgg-Johansson, der har spillet 129 kampe i den bedste svenske række. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Lucas Hägg-Johansson er ny målmand i Vejle Boldklub. Den 27-årige svensker har en fortid i Kalmar FF og stod 129 kampe i den bedste svenske række.

Vejle: Vejle Boldklub henter en ny målmand i form af svenske Lucas Hägg-Johansson.

Lucas Hägg-Johansson spillede seneste i den svenske klub Kalmar FF, men ved årsskiftet gik spiller og klub hvert til sit, efter 27-årige Hägg-Johansson stod 129 kampe for klubben i den bedste række, hvoraf de 28 var i seneste sæson.

- Vi henter en målmand, som har potentiale til at blive vores førstemålmand, siger Marius Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub.

Annonce

- Der er ikke tale om en udviklingsspiller eller én, som er hentet ind som backup - han kommer for at kæmpe om at spille fra dag-1, fortsætter sportschefen.

Manglede en målmand

VB sagde i vinterpausen farvel til Sten Grytebust, som stod langt hovedparten af efterårets superliga-kampe, da lejeaftalen mellem FC København og VB udløb.

- Vi havde brug for en målmand, og ham har vi fundet. Vi har fulgt hans kampe og været i kontakt med folk, som kender ham, siger Marius Nicolae.

Med tilgangen af Lucas Hägg-Johansson findes der nu fire målmænd i VB’s førsteholdstrup. Udover Alexander Brunst, der i seneste sæson stod syv superliga-kampe, er det Tobias Haahr Jakobsen, der er én af klubbens egne og målmand på U19-landsholdet, og den uprøvede russer Alexey Chernov.

Annonce
Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Opkøb: Juliane fra Vejle har styr på stængerne - og udvider nu forretningen

Vejle For abonnenter

Minister svarer på kommunaldirektørs fald under julefrokost: Eksborgmester trækker byrådet ind i sagen

Erhverv

Vejles 3F-formand står fast på kritik af avisafsløring: 'B.T. er gået langt over grænsen, og der har ikke været en finger at sætte på Pers arbejde'

LEDER For abonnenter

Du tager fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Vejle Boldklub

VB er rejst langt mod syd efter bedre vejr og baner: Træningen aflyst på grund af snevejr

Vejle Boldklub For abonnenter

VB-truppen har stadig mangler: Her er tre steder, VB skal forstærke sig

Jelling

Lasse Emils møde med familie fra Kenya gjorde stort indtryk: - Det nytter, når vi hjælper

Annonce